2016. június 11., szombat

Ry - Ry - Hungary

Ismét remeket böffentett a közéletbe tiffán zsolt fideszes borász (vagy a borász aki fideszes képviselő, inkább így helyes a sorrend, hisz láthatóan előbb iszik a borából, aztán politizál), aki már többször is bizonyította, hogy szellemi képességei valahol egy aranyhörcsög meg egy fikusz között helyezkednek el, kissé eltolódva a szobanövény irányába.
Most épp azon bukott ki szegény hülye, hogy a magyar állami (ceterum censeo: nem közszolgálati) tévé közvetíti az a foci eb nyitómeccsét, mint ahogy az összeset, de ez a nyitómeccs pont a francia-román. Márpedig a románokat ő utálja, a franciák meg ugye Trianonban vannak, vagy valami hasonló, ki tudja ezt már pontosan, de a lényeg, hogy pont a franciák csatolták el tőlünk Romániát, szóval a fideszes állami média hogy meri közvetíteni ezeknek a rohadékoknak a meccsét, gerinces magyar ember ilyet nem néz, vagy legfeljebb háttal ülve a tévének.

Én mondjuk csak az Index címlapján szembesültem azzal, hogy van ez az eb, illetve hogy már van, de ha több mint negyven évet kibírtam foci nélkül, azt hiszem most is menni fog. Az viszont vicces, ahogy ez az egyujjas agyú reagál. Az odáig még érthető hogy fideszesként a csurkaistváni paradigmában értelmezi a világot, vannak abban pártban sokan ilyenek, de hogy nem fogja fel, mit jelent egy ilyen szórakoztatóipari sportesemény. Meg hogy az állami párttévé megvette a közvetítési jogot, és lenyomja aaz egészet, akkor is ha Pirézia játszik Észak-Koreával, mert ha valamiben nincs politika, az pont ez.  Pénz az van benne, korrupció az nyilvánvalóan van benne (a nemzetközi – és szúrjuk ide: a hazai – fociban ez a közös a politikával, de ennyi erővel az építőipart is lehet utálni), de az nagyon vicces, ahogy tiffán uramnak pont ettől kezd el fájni Trianon, felbuzog benne a nemnemsoha, keserűségét valami helyi vörösborba fojtja, de még mindig fáj, újabb adag fojtás következik, aztán posztol a fészbukra. Na ez az amit nem kellene, egy rendes politikus ilyet eleve nem csinál (vagy ha igen, sürgősen meakulpázik, súlyosabb esetben lemond), esetleg van aa közelében valaki, aki rácsap a kezére, hogy zsoltika részeg vagy, takarodj a szobádba, majd ha kijózanodtál fészbukozhatsz kicsit.

www.toonpool.com

De nem, fideszkádéenpé vonalon nagyjából ez a szint a normális, igaz a 444.hu cikke szerint legalább az állami tévé visszaszólt, amivel az ügy el is van rendezve, nincs itt semmi látnivaló, haladjanak tovább. Tiffán uram meg majd háboroghat egy jót az olimpia kapcsán is, hogy miért közvetítik a maratonfutást, mikor a százötven fős mezőnyben van egy román is, meg ketten akiknek gyanúsan romános a nevük, a kanadainak álcázott franciáról már nem is beszélve. A súlylökésnél bizonyos versenyzőknél nyilván átkapcsol az Animal Planetre, vagy inkább hagyja a francba az egészet, és inkább lemegy a pincébe búsongani, szigorúan népi-nemzeti alapon persze.
Azt azért megnézném, mit mond majd a következő frakcióülésen a felcsúti focibuzinak...

Update: A vége persze az lett amit nagyjából vártam. Ha ugyanis borközi állapotban egy politikus valami orbitális hülyeséget posztol, mindig jön a duma, hogy nem is ő volt, a a háttérhatalom meghekkelte az oldalát, esetleg szervezett támadás zajlik ellene. A tiffán zsolt elvtárs (azért  a határozott névelő, hogy még véletlenül se kelljen nagybetűvel írnom a nevét, azt ki kell érdemelni) is ezzel jött elő miután a 444 lehozta a bunkóságát. Hogy ismeretlenek feltörték az oldalát, ez a fecebook átka etc. Érdekes mindig ilyen fideszgyökereknek törik fel az oldalát, a gyurcsányiéra meg sose raknak ki rendes, népben-nemzetben gondolkodó hazafias hackerek egy jó kis kurvaanyázást, pedig róla is elhinnénk. A borásznak meg javasolnék valami fantáziadúsabb magyarázatot: ufók, gyíkemberek, drudiák, Cion bölcsei, bármi, csak könyörgöm ne ez a rém unalmas "feltörtékazódalam" duma legyen, ezt senki nem veszi már komolyan, viszont az előbbi lehetőségekkel ellentétben nem is szórakoztató, pedig legalább ennyit elvárnánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése