2018. december 17., hétfő

Félelmet kelt

Ezt most már tényleg röviden, mert lassan unom az egészet, csak fontos és jellemző.
Olyat nyilatkozik az MTVA (az tényleg ki, avagy Safranek! Ki ma az MTVA?), hogy az ellenzéki képviselők, kik ott éjszakáztak a székházukban, félelmet keltettek az az emtévéá munkatársaiban . Vagy beléjük, esetleg nekik..

De most őszintén, ki a fenében bír félelmet kelteni mondjuk Szél Bernadett, aki szerintem (szigorúan szubjektív vagyok persze, de ez az én blogom,végül is megtehetem) egy szimpatikus, értelmes, középkorú nő, kifejezetten nem pankrátor testalkattal.
Esetleg a szélesvásznú hátú biztonsági emberekben kelt félelmet, mert a szar köztévé munkatársaiból nagyjából velük találkozhatott? Ha ezek a gorillák félelmet éreznek tőle, vagy például Hadházy állatorvostól (aki nem a humorista), akkor  nyilván alkalmatlanok, de ez persze nem szokatlan az emtévéánál. 

Sőt, úgy tűnik a foglalkoztatás alapfeltétele, de én most miért nem csodálkozom ezen?

Képtalálat a következőre: „szél bernadett”
facebook.com

Na jó, kicsit tényleg félelmetes, van benne valami hegedűvonásnyi Sigourney Weaverből, méghozzá abból a korszakából, mikor savat fröcsögő űrlényeket irtott ki, szóval egy rogánantali értelemben vett szíjjártópéter helyében, lehet hogy én is fosnék tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése