2020. május 8., péntek

Szaftos

Szaftos szekszbotránj van a Nagybritánoknál, akik kirájságban egybe  sültek az Északír országall náluk. Merhogy. A botrányos lényege az, hogy a főfej, aki járványügyben mongya a tutit a britán kormánynak, az a korlátozott kijárás miatt sem bírta vissza fogni magát, hogy a szeretőjével találkozzon az otthonában fogadva. Kéccer! És ott mindenféle szafos dolgokat szekszualizáltak, mondjuk még jó is, ha szárazon szekszeznek, az csúnyán kidörzsöli a mindenhol, az meg fáj.
Szóval végül még jó,  hogy szaftos a bot ránja.

A Ferguszon nevű Níl az Imperiál Kolidzs (magyarul Birodalmi Főiskola) kutatólya, szóval tutira Dart Véder a főnöke, és akkor innentől mit várunk tőle? A sajtóujságok is írják, hogy a Júkéjben haltak meg folyamatosan a legtöbben a koronás vírusbaktérium miatt, ami nem csoda, ha már kirájság. Koronában erősek, én is láttam, több is van nekik, de azt akkor még nem tuttam, hogy fertőz.
És ha a birodalomnak dolgozik a Níl a kolidzsban, akkor mit csodálkoznak, hogy direkt nem kutat elég jól, vagy elég gyorsan, mert ezek a birodalmiak olyanok, hogy szeretik ha sok a halott szerteszét. Láttam ahogy a Birodalom vissza vág egy régi dokumentumfilmben, ott is csak nagy gépi tevékkel lövöldöztek a hóba' síelés hejett.

És akkor most a britán bulvársajtó médijája azzal  támaggya a professzor Ferguszont, hogy vizet prédikál és közbe' dug. Egy férjes családanyát, kétszer is. Pedig ő csak azt mongya, hogy mindenkimaraggyon otthonfőleg, és hát ő se ne ment sehova, a nő ment hozzá, szóval nem értem a fel háborodást. 
És ráadásul biztos van rá jó oka. Egy, hogy nem lehet egész nap csak járványozni, valahol le kell vezetni a stressz feszültségét, a szeksz erre jónak tűnik. Meg hát ha vele van tele a bulvárlapok magánélete, akkor nem arról rinyálnak, hogy hányan haltak meg bele, így a Birodalom nyugottan terjesztheti a fertőző vírusot. Ez az igazi terv, amit jól csinál a doktor Maraggyothon, ő is úgy marad, hogy közbe elterel.
A sok pakisztáni meg ilyenek, meg dörzsölik a kezüket, hogy kihalnak az angol skótok meg északírek velszben, és ők innentől boldogan élnek. Amíg meg nem halnak. Vagy a Dzsedi vissza nem tér.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése