2024. június 21., péntek

Belze Bubi

Nem, ő nem egy rajzfilmfigura vagy bárénekesnő a múlt század húszas éveiből, a Kolor Lokálból, hanem Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke. Akinek a Dagadt szerint „belzebubi“ szerepe van. 

Nyilván azért, mert felvették a tiszaparti Tiszapárt képviselőit a néppárti frakcióba az EP-ben, amitől Felcsúton időzvén Bicskéig felbaszódott benne az ideg, csak ezt így nem lehet lekommunikálni, még a kormányhitű médiában sem (ami ezúttal persze az állami médiarádió), úgyhogy marad a szokásos mantra. Miszerint háború emberek, há-bo-rú (!!!), meg a háborúpártiak, akik arrafelé javarészt a Néppárt. Hiszen ahogy szokásos péntek reggeli kinyilatkoztatásában felböffentette magából a Felcsútok Géniusza, gyorsuló ütemben formálódik Brüsszelben a háborúpárti koalíció.

De akkor idáig mi a vihar volt? Hisz eddig úgy tudtuk (tőle és kis hűbéreseitől), hogy ott már baromi régen háborúpárti a koalíció, mer' Európa nagy része eleve háborúpárti, de a Néppárt (aminek nemrég még a felcsútista szekta is tagja volt), na az főleg, és igen nagyon. És nem csak hogy pártolják a háborút, de „Ennek a koalíciónak a második programja az migrációpárti, ők a Soros terv végrehajtói, és újabb migránsokat akarnak Európába hozni ". Jó, mi? Ez a faszi volt már a Liberális Internacionálé alelnöke, most meg a liberálisok a démoni sátánok, nemrég még a Weber vállát veregette, most meg ő a Soros ellenség, az ördög maga, akinek patáinál csak szarvai látványosabbak. Ő meg harcos békepárti.

Köpönyegforgatásban már régen abszolút rekorder a pártvezér és kancellár, valóságfüggetlen ostobaságok puffogtatásában is feketeöves (ott mondjuk vannak derék újfasiszta versenytársai, szerte a kontinensen), de mindig tud szintet lépni, ha épp minőségileg nem is, akkor mennyiségileg. Márpedig minőségileg már egy ideje nem, van a:
- dollárbaloldal,
- a Soros-terv,
- a migráció,
- meg a háborúpártiság, azt' annyi.

Abban viszont tud csúcsokat dönteni, hogy percenként hányszor tudja kimondani hogy 'háború', elvégre ismétlés a tudás anyja, apja, valamint kedvenc háziállata. Csak épp ezeket a terapeutájának kéne nyomnia, valahol távol a közélettől, de nincs ilyen szerencsénk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése