2024. június 19., szerda

Indokolatlan többes szám

„Óriásit küzdött a magyar csapat, de a borzalmas holland bíró ellen nem volt esélye - Skócia ellen dől el a továbbjutásunk“ ez egy cím a Zorigóról ma estéről.

Hát ja, ha a fodbalisták kikapnak válogatottilag, az nem az ő hibájuk. Óriásit küzdöttek, csak az a kurva holland bíró, csak az ne lett volna! A hollandok az új svédek, bizony mondom néktek!

Elvégre a magyar az fodbalista nemzet (meg lovas, szóval egyben lovaspólóban is jók vagyunk, főleg az uszodában), és olyan nincs, hogy szarul játszanak a fijuk, hisz a szövetségi kaptányt is többszörösen szentté avatták már a kormányhitű médiumok, szóval a borzalmas nemzetköziek miatt nem nyer a válogatott. Tényleg, ezek hollandok nem európai uniósok véletlenül? Mer' azokkal hadban állunk a szabadságunkért, mert mi békepártiak vagyunk, ezért is foglaljuk el Brüsszelt. Majd később.

És ebben az egészben az a szánalmas, hogy van a Dagadtnak ez kattanása, hogy fodbal, így ebbe ömlik számolatlanul a sokszáz milliárd, miért nem bír ennek a neo-téeszelnöknek a színház vagy a zene lenni a hobbija? (Persze a zene nem a Közepesnél Kisebb Grófót jelenti, az nem zene, csak formailag, ám tartalom nélkül.) Ám mivel a felcsúti a fodbalt karmolja, a Zorigó bő nyáltermeléssel fröcsög mögötte, teljes nyelvszélességgel. Én meg csak nézek, hogy két hete még mindjárt kitört az atomháború, most meg semmi világvége, csak közepesen műveletlen pasik, akik egy felfúrt bőrgolyót kergetnek a füvön, rohadt unalmasan.

Ja, és indokolatlan a többesszám, hogy Skócia ellen dől el a továbbjutásunk. Mert az enyém ugyan nem, milliméternyit nem érdekel az egész. Csak ha ki lehet röhögni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése