2020. november 2., hétfő

Fosztóképző

 K. Péter egykori fodbalista most épp azt nyilatkozta, hogy de hát ő mindig is tisztelte a nőket, és mindig is tisztelni fogja. Ezt most azért kellett így sürgősséggel belekommunikálni az éterbe, mert a H. Péter médiagecihez köthető bulvárvacakban, már megint felbukkant (nem mellesleg szenzációként) egy rég ismert történet. Mikor is K. Péter fodbalista alakú foglalkozású tizenötödmagával dugott meg egy darab nőt, szerinte egy orgia keretében. 

Pedig ha tizenhatan mennek rá egy csajra, azt sokkal valószínűbben hívhatjuk csoportos nemi erőszaknak, mint orgiának, akkor is ha a csaj belegyezett. Próbált volna ellenkezni tizenhat kanos idiótával, akik nyilván nem voltak teljesen tudatállapotuknál.

És erre most azt mondani, hogy dehát ő mindig is tisztelte a nőket, akkor az nem képmutatás, hanem ócska hazudozás. Hisz épp egy olyan esetről beszélt, amikor a saját merevedésén kívül semmit nem tisztelt, de olyannyira, hogy ő speciel kétszer is sorban állt egy-egy menetre.

Eddig sem gondoltam túl sokat a magyar fodbalisták intellektuális és erkölcsi teljesítményéről (a két ballábuk az elnézhető, az fizikai adottság), de K. Péter jelleméről már egészen határozottan lehet nyilatkozni. Már hogy az nincs neki. Ahogy a diplomata-útleveles fasznak sincs.

Ahogy valami graffiti-bölcsességben jött szembe egyszer: "Nem mindig vagyok bunkó. Néha alszom is."

hvg.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése