2020. november 13., péntek

Győzelmi diadal, éhgyomorra

A felcsúti döbröginek láthatóan végleg elment az esze (optimista olvasatba: elvesztette a realitásérzékét, de szerintem inkább nettó pszichopata). A reggeli rádiós kinyilatkoztatásában (interjúnak ugye egyáltalán nem nevezhető ez a benyalós-alákérdezős, műsorvezetői csúszásmászás), azt mondta a tegnapi válogatott fodbalmeccsről, hogy "... végre történt valami jó, ez nem egyszerű futballmeccs volt, hanem harc a vikingek ellen." Mondtam, hogy elment az esze, ez a kretén már mindenhol harcot meg háborút lát, ő a járvány ellen is háborút vív, csatákat nyer napról napra, és a kijárási tilalom ellenőrzésére is golyóálló mellényes géppisztolyos TEK-eseket vezényel az utcára, akik a biztonság kedvéért páncélautóval közlekednek.

hvg.hu

Remélem kézigránát és lángszóró is van náluk, elvégre egy lakásától hatszáz méterre merészkedő esti kutyasétáltató igen agresszívvá tud válni, és könnyen lehet, hogy fel is van fegyverkezve. Mondjuk megdobálja a géppisztolyos kommandósokat kutyaszarral, és írva vagyon, hogy ha megdobnak kutyaszarral, dobj vissza tojásgránáttal.

De ha minden harc, ha harcolunk az EU ellen (aminek érdekes módon tagjai vagyunk, csoda hogy a komplett NATO-nak nem üzentünk még hadat), hisz ugyanabban az interjúban elhangzott, hogy az EU az új Szovjetunió szeretne lenni, harcolunk az LMBTQ mozgalmak, különösen pedig mesekönyvek ellen, akkor a fodbal is harc. Miként az úszás, a műkorcsolya vagy a sakk is nyilván az, de a fodbal az aztán kurvára harc. És tegnap nem Izland ellen harcoltunk, mert egy összesen 364 ezer lakosú ország (ez kevesebb mint négy fővárosi kerület, a 8, 9, 10, 11 lakossága összesen) ellen nyerni, azért nem akkora fegyvertény, mi kérem a vikingek ellen harcoltunk. Akik ugye nagy, szőrős, büdös fickók, baltával játsszák a fodbalt is, agyat esznek és olyan neveik vannak, hogy Hosszú Thorkell meg Szőrősnadrágú Ragnar.

Hát ezek ellen 2-1 arányban nyerni az nem egyszerű sportsiker, az fényes harci diadal, világraszóló csatában aratott, történelmi győzelem. Ja az, meg a kurva anyád.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése