2020. november 5., csütörtök

Trampli

 Hát, ebben a pillanatban úgy néz ki, hogy nem Trampli elvtárs lesz az usákok következő elnöke a Fehér Vájtháuszban, a világ, és  különösen a fodrászok nagy örömére. A barnítókrém-ipar képviselői lehet hogy szomorúak lesznek, de végül is egy narancssárga elnök nekik sem a legjobb reklám.

Trampli elvtárs amúgy egy műveletlen ám gátlástalan, törtető szociopata, persze ezek a tulajdonságai együtt járnak. Egy szociopata amúgy sem igen tud más lenni, mint törtető, gátlástalanság nélkül meg nehéz törtetni, művelten és kifinomultan meg nehezebb gátlástalannak lenni. Nem lehetetlen, csak nehezebb.

Most meg ez a 73 éves véres bohóc úgy ordít és toporzékol, mint egy óvodás, pedig nem is volt mosónő az anyja, aki nem vitte fel a padlásra. És ő persze mostanában főleg Joe Biden mamájára gondol, nem a sajátjára, aki nem biztos hogy örülne ha látná. Bár, ki tudja, abban a családban...

Vicces volt, hogy Trampli már akkor győztesnek hirdette magát, mikor még sehol sem tartott a szavazatok összeszámlálása, aztán mikor kiderült, hogy veszíthet is, hisztizni kezdett, de egész szürreális módon. Meg fenyegetőzni, hogy ő aztán nem hagyja a csalást, ő meg sem áll a Legfölsőbb Bírók Ságig. Mer' ugye olyan nem lehet, hogy ne ő nyerjen, ha mégsem ő nyer, az azért van, mert a mocskos, hazaáruló demokraták csalnak.

Elvégre, mint az  köztudott, a haza nem lehet ellenzékben. Na ja, de hol is hallottam én ezt 2002-ben? És kitől? És az a valaki, meg az ő hűséges lakájmédiája kinek is szurkolt? Az origo már egy az egyben felmondja a jenki teaparty-s meg alt right-os szlogeneket a levélben csaló Biden szavazatokról, miközben hónapok óta arról írnak az elemzők, hogy a sok levélszavazat bizony Bidennek kedvezhet. Egyszerűen azért, mert a Trampli szavazói közt nagyobb arányú az aktivizálható csürhe, aki menetel, hangoskodik, és személyesen megy szavazni. Egyfelől mert  a levélszavazásnál nem kifejezett előny a funkcionális analfabetizmus, másfelől meg nem bíznak a rendszerben (melynek mondjuk épp rajongásuk tárgya a főnöke), az a szavazat a tuti, amit személyesen adnak le. A demokrata szavazók ehhez képest sokkal békésebbek és kényelmesebbek, plusz tudnak írni-olvasni.

Summa summarum, Tarmpli egy hülye, ennek megfelelően a rajongói is hülyék. Mert egy ilyen kreténért csak az tud odalenni, aki még nála is kreténebb. És itt csak a rajongóiról van szó, a szavazói többi része már nem feltétlen egy címerezetlen idióta, csak a politikában már rég az érdekek mozgatják az emberek nagy résztét, az értékek helyett.

De ezt pont itthon, azt hiszem, nem nagyon kell magyarázni...

stylemagazin.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése