2020. november 30., hétfő

Klubtagsági csaták

 A felcsúti rendületlenül harcol az Európai Unió, vagy ahogy ő hívja, Brüsszel ellen. Persze logikus, neki nem huszonöt (ez esetben a lengyelek, kereténségben testvéreink okán huszonnégy) ország ellen kell hadat viselnie, csatákat vívnia, mert az röhejesen szánalmas lenne, egy város viszont még legyűrhető ellenség. Ráadásul ha azt mondja 'Brüsszel', akkor nem kell azt mondania, hogy EU, hisz az EU-nak magunk is részei vagyunk (na persze, az uniós GDP kábé egy százalékával), mondhatni az EU mi vagyunk. Mi is. És hát az igazán hülyén néz ki, amikor egy szociopata miniszterelnök épp tökön szúrja magát.

Pedig a miénk ezt teszi, az egója, meg az érzés hogy ő "Európa erős embere" (ami sosem volt amúgy, a szarkeverés még nem jelent erőt) többet ér, mint a válságkezelésre kapható tonnányi pénz. Legalább is amíg van remény, hogy a többiek rántják félre előbb a kormányt. Azt' ha kiderül, hogy nem, márpedig most ez tűnik a valószínűbb forgatókönyvnek, akkor még mindig engedhet, már várom hogy itthon hogy fogja hatalmas győzelemként kommunikálni, hogy addig játszotta a dacos óvodást, míg a Nyuszi csoport el nem unta, és nem kezdte eltemetni a homokozóba. Ő meg sikoltozott, hogy "de csak vicceltem, tényleg", és akkor a többiek legyintettek rá, és csak a homokozólapátját vették el, de meghagyták az uzsonnáját. Ez lesz ám a győzelem!

Én tényleg nem értem, hogy ha valaki évekig házal azért, hogy tag lehessen egy klubban, akkor mikor végre felveszik, egy idő után miért gondolja azt, hogy most már bent van, most már nyugodtan odaszarhat az asztal közepére. És miért sértődik meg, amikor ezt számon kérik rajta? Nem kötelező tagnak lenni, de ha az vagy, akkor azért alkalmazkodj a többiekhez, meg a közösen kialakított szabályokhoz.

De a felcsúti elkezd genderezni, melegezni meg migránsozni, miközben az Unió pont nem ezeket kéri rajta számon a jogállamisági kritériumok mentén. Hanem a sajtószabadságot, a bírói függetlenséget, az egyetemi autonómiát, meg a személyre szabott jogalkotást, a választási törvény folytonos átszabását és hasonlókat. De ezekbe a témákba a pártvezér és kancellár már nem mer beleállni, pedig a szektája elvárná tőle. Ha már akkora kurva nagy harcos. Pedig még a kalóriákkal szemben is látványosan alulmaradt.

leleplezo.lapunk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése