2024. május 15., szerda

A nem ideális fehér bőrű

Parragh: Az ideális a fehér bőrű, keresztény kultúrájú, európai gondolkodású munkaerő importja lenne, de hát ez is kifogyott - olvasom itt.

Tényleg látta már valaki Parragh elvtársat, amikor valami okosat mondott? Ő lenne a kereskedelmi és iparkamara elnöke, aki kudarcos vállalkozóból lett vonalas, valahogy mindig pont a kormányzat narratíváját felböfögő megmondóember és pénzbeszedő. (Mert ugye minden vállalkozónak kötelező belépnie az általa vezetett kamarába, amitől elsöprő többségük soha semmilyen értékelhető szolgáltatást nem kap, viszont fizethet tagdíjat. Nem sokat, de itt az elv a lényeg, hogy fizess a semmiért, ami lehetne egyfajta rendszerfilozófia is, bár magasabb szinteken ez úgy működik, hogy mondjuk valaki összeollóz egy „tanulmányt“, oldalanként pár millióért, így aztán széles margó, dupla sorköz, ha már oldalra fizetik... A sok pénz semmiért ebbe az irányba működik.)

És Parragh elvtárstól a rasszizmus sem idegen, tőle nem meglepő ez a keresztény kultúrájúsággal kombinált fehérbőrűzés, bár  pont az európai gondolkodásra ez már nem jellemző, dehát ő annyira európai, mint Makó Jeruzsálemtől. Plusz árulkodó, hogy neki az ember munkaerő, akit importálni lehet és kell, és ha nincs készleten elég nekünk tetsző típus, muszáj a másikból rendelni. Az import kifejezés e mellett azért is fontos, mert különben a szakszerű, ám az agymosó propaganda által démonizált "migráns" szót kellene használnia.

Szerintem meg okos és szép embereket kellene idevonzani (ez is import, csak jobban hangzik), ellenben a csúnyákat és butákat ösztönözni kellene, hogy menjenek máshová az EU-n belül (az a legegyszerűbb, ha kihagyjuk az opciók közül a thaiföldi meg bangladesi cipőgyárakat vagy a kínai munkatáborokat), ezzel legalább tovább bomlasztják az amúgy rohadó nyugatot, ahol lassan csak muszlim terroristák vannak, helyi anarchisták a no-go zónákban, átoperált óvodások. Meg dzsender (amit nálunk G-vel ejtünk), kurva sok dzsender mindenfelé.

Mehetne az elsők között Parragh is, elvégre kellően csúnya és hülye, vele nem többen vagyunk, csak sűrűbben. Plusz akkora barom, hogy nem egyszerűen beleesik a másoknak ásott vermébe, de hülye mosollyal az arcán, maga ugrik bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése