2024. május 16., csütörtök

Hírek helyett

Vacsora utáni sétámat végeztem tegnap dél körül, és mivel nem töltöttem fel semmi hallgatnivalót a telefonomra, rádiót hallgattam. A kereskedelmiek ócska tucatpopjától kiver a sikongató  lábrázás, úgyhogy jobb híján Kossuth rádiót fogyasztottam, ami elvileg köz-, gyakorlatilag állampárti média.

A Déli krónika című nettó szégyenfolt  annyiban jobb csak a zorigónál, hogy itt nincsenek csöcsök és seggek, vagy ha vannak is, legalább nem hallatszanak bele a címlapba, ami persze egy rádióműsornál eleve fura is lenne.
De a hírek, azok jobbára egyetlen témáról szólnak: kurvára kampány van elvtársak, mindenki szarja össze magát a zuniótól, egyúttal főleg a hazai, és még inkább a budapesti ellenzéktől, akinek ráadásul van pofája vezetni is! Úgyhogy az elvileg pártatlan állami média hírműsorában lemegy Szent Királyialek Szandra komplett választási reklámja, ami mi másról szólhatna, hogy de azok... azok aztán de kibaszott gonosz és/vagy beteg emberek. Egy politikai reklám itt hír, be is kell játszani gyorsan. Gondolom azért pont ez már nem lenne muszáj, csak túljtejesítenek a propagandista elvtársak, akik valamiért még mindig a mi pénzünkből szerkesztők.


Kiderül például, hogy Magyar Péter (az új Soros Gyurcsány von der Fassetudja) fűvárosi listája telis-tele van gyanús alakokkal. Az egyik cége pár éve indult egy közbe' szerzésen (Ordas Eszter, ezt minden mondatba bele kell fűzni, hogy ordas, értitek?), és megkárosította volna Budapestet! Világos, nem? Nem károsította meg, de ha rajta múlik baszki, fú, ne tudjátok meg, ez kartellezett! (Ami nyilván nem szép, csak épp Nerisztán napi gyakorlata.)
A másik becsmérelte a rezsicsökkentést (egy Brüsszelben, a kurva anyját!), a harmadik meg pár éve hozzászólt egy fészbuk-bejegyzéshez, és azt írta, hogy mivel szar az oktatás, nálunk is hasonlóan birka az emberek egy jelentős része, mint az oroszoknál. A mi nagy barátainknál, hát mit meg nem enged ez magának, az ember tisztára fel van háborodva az idegtől, tessék mondani, nincs erre valami törvény, hogy hány év súlyosbított?

És persze a nemköz csak pártmédiában, a hírekben szinte nincsenek saját anyagik, az origó-magyarnemzet- mandiner szentháromságra hivatkozna nyalnak be a meleg szarig a Dagadtnak és szörnyrezsimjének. Mindegy is, nekem lassan dolgozni kell mennem, plusz így csütörtök hajnalra (tudom, éjjel ez még, de nemrég keltem) megvan a heti trágárságadagom is, már ha van ilyen egyáltalán, a kibaszott ég alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése