2022. március 9., szerda

Világössze, mimegszét

Namost. A' amerikai nácik, már előbb voltak, mint Hitler, mer má' a első világ hábórút ki robbantották. Tök egyedül a zsidókkal, monta Rovar Bogár Professzor Úr, a Műsorban. A tévében benne, értitek? Tök benne. Tök magától, mongyuk kimenne vitatkozni egy vele?

Szerinte ugyanis mert. A háborúnak több szintye van, a fölső a lövések bárhonnan. De az alsó, hogy a USA usáskodik a világ fölött (alatt-fölött-közben), ami főleg Eurázsija, mer az a világ ami nem ők. Na.innentől fejthető, hogy az első, a második és  harmadik Világ Háborút az usákok vívták a maguk elleni ellenségeivel!!!
Akinek ez nem világos, az igyon többet!

Szerintem amúgy Hitlert a putyinék klónozták a szíjájénál, csak hogy legyen kit nácizni, a szíjájáét a kágébé klózózta, csak mert viccből sok volt a vodka, a vodkát meg valami viking törzsfőnök, mer' gyenge vót neki a sör.

A vikingek meg egyiptomiak, így együtt, magyarul beszéltek (mer az a' ősnyelv), a cigányok zsidók, a zsidók egyiptomiak, az egyiptomiak cigányok, de a cigányok meg nem vikingek, bazmeg bonyolult ez. Geanalo... genelogo... valami lógia bazmeg, az van!

Az összeesküvés-elméletekben az a szép.hogy bármikor bárkire. Aki ma cigányozik, zsidózik, az holnap a kopaszodó kékszeműekre mondja ki a fatvát, azt' annyi lesz nekem, utcai harcban mondhatni szar vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése