2022. március 26., szombat

Группа Слот

Azért az oroszoknál is vannak jó dolgok, mostanában is. Régebben volt Dosztojevszkij, most van Pelevin (majdnem azt írtam, hogy Jerofejev, de őt már nem bírom), régebben volt borscs, most meg hirtelen lett egy McDonald's koppintás, a Ványa Bácsi gyorsétterem, régebben volt Sosztakovics, most van ezek az arcok:

en.wikipedia.org

Ők a Slot nevű tájjelegű metálbanda, vagy punk-metál, vagy valamizé-metál zenei együttes formáció, akik mint brand már húsz évesek, de annyi tagcserén estek által, hogy azért ez a zenekar nem pont a 2002-es, bár nyilván kell lennie valami személyi folytonosságnak is. De a zenéjük az tényleg jó, kár hogy nem tudok oroszul, de az alant következő műegész (az angol fordítás alapján) elég sablonos egy darab, a rockzenében nem szokatlan "magányos farkas" motívum eldalolása, hogy mennyire kreatív-költőien azt persze tudja a fene, mert ugye hat év orosztanulás után rendelni se tudnék, egy moszkvai étteremben. esetleg egy Ványa Bácsiban, ott biztos vannak képek is, amikre rá lehet bökni. 



p.s. És ja, megtaláltam közben a meki-koppintás étterem logóját is. (Szerintem még nem lánc, de szeretnék lecserélni az amerikai imperialistákat, így a szankciók okán, és tényleg annyira pofátlan a nyúlás, hogy a gonosz jenkiknek tuti a torkukon akad a McKrumpli, és lecsöpögtetik a kecsöpöt.)

444.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése