2022. március 8., kedd

Gyengeséget, betegséget!

A pártvezér és kancellár nőnap alkalmából az twittelte a fészbukra (vagy fordítva? - vezérpárt és cellárkan?), hogy "Erőt, egészséget!" Ami ugye egy katonai köszöntés, és ebben a kontextusban legalább is furcsa, illetve némileg bunkóság. Értem én, hogy a felcsúti döbröginek már kábé húsz éve be van akadva ez a katonás-háborúsdis-menetelős szarság, ő folyton puskapor-szagot érez, szabadságharcol, és Kakadu alvezérhez hasonlóan katonai nemkormánygépekkel repked a sarki kocsmába is, pacalért.

De pont most, és pont ebből az alkalomból katonásdit játszania rémesen ízléstelen, nem mintha bármikor is különösebb ízlésről tett volna tanúbizonyságot. Nőügyekkel meg ugye a saját bevallása szerint sem foglalkozik. 
A kormányába is csak két kvótanő van, akik nem személyes képességeik okán kerültek oda, hanem mert feltétel nélkül lojálisak a vezérhez, és gyárilag van vaginájuk. De ettől bábok ők, viszont legalább lehet demózni, hogy lám, nálunk egy nőből még köztársasági elnök is lehet! És mit csinál egy köztársasági elnök a Felcsúti Uradalomban? Igen, horgászik. Az eddigi, ez a következő meg majd fideszes fülbevalókat barkácsol és főz, legalább is eddig ez a két hobbija derült ki.

A nők úgy általában meg örüljenek, hogy nem azt üzente nekik a legfőbb hadúr, hogy "Fegyverbe, fegyverbe!", esetleg hogy "Stratégiai nyugalmat!", bár ez utóbbiról szerintem még ő sem tudja, mi a faszt jelent, azon kívül hogy kussolunk, hátha elmúlik magától a baj.

Elnök Asszony igen nagyon pártatlannak ígérkezik...
(hirklikk.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése