2022. március 25., péntek

Fantomszál

Komolyan nem tudom már hol lakom, azt  meg pláne nem, hogy kivel, esetleg kikkel. Mert az összes program/alkalmazás, amelyik próbálja beazonosítani, merre is lehetek, határozottan tudni véli, hogy Dunaújvárosban. Általam sosem látogatott társkereső oldalak kéretlen hirdetési ablakai pattannak föl, hogy mondjuk valami Judit (esetleg Edit - hogy kellően csehtamásos legyen) nagyon magányosan itt van, tőlem párszáz méterre, naná, hogy az egykori Sztálinvárosban. Azt« csoda, hogy nem mozdulok rájuk?

Mert ha kinézek az ablakon, még mindig Kaposvár van odakint, persze lehet, hogy csak vetített kép az egész, vagy simán hiba van a Mátrixban, azaz én tényleg valahol vagyok, de az IP-címem tök máshol.

Ezt erősíti az is, hogy időnként levelet kap az általam nem ismert lakótársam, valami csaj, aki több cég, és néhány talán ismerőse szerint is nálam lakik, míg egy másik csajt, bizonyos Rékát rendszeresen keresnek a telefonszámomon, ami azért már kellően sok éve az enyém ahhoz, hogy gyanakodni kezdjek. Még szerencse, hogy a bankszámlám rendszerint üres, így egy harmadik némber már nem tud azzal visszaélni, pedig biztos szívesen rendelnék neki valami cuki táskát, vagy hajfestékkel kombinált arckrémet.

De tényleg, ha valaki még lakik itt, az jelentkezzen, de az is, aki esetleg Dunaújvárosban kapja meg a leveleimet. Egye fene, megadhat bankkártya-adatokat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése