2024. augusztus 27., kedd

Árulónak levés

Na most, volt a hétvégén ez a vasúti összeomlás, egyik baleset a másik után, csoda hogy nem lett tömeghalál, de Lázár Lézer János miniszter nem hogy nem mondott le sürgősen, de kussolt, hogy aztán annál nagyobb gyökérként bújjon elő.

Mert Vitézy Dávis (ex-dehogyisnem fideszes főpolgárjenő-jelölt), aki Lázárral ellentétben tényleg ért a közlekedéshez beszólt neki, asszem jogosan, hogy ne bújjon senki háta mögé, a felcsútista szektáé mögé meg pláne ne, hanem mondjon le, és tűnjön el végre a francba. Elvégre - és ezt már én teszem hozzá - csak azok tartják őt igen nagyon tehetséges politikusnak, akik számára a politika pusztán akarnokságon alapuló hatalomtechnika. Mert Lázár egy akarnok rágcsáló, aki csak rágja, rágja magát előre, dörgölőzik a pártvezér és kancellárhoz, és kussol, ha az kussolást parancsol neki.

de ha beszélhet, azt mondja, hogy Vitézy áruló, aki ráadásul uszít a MÁV ellen. Hát ja, Jánosnak enyire telik szellemileg, én meg meg sem próbálom végiggondolni, hogy V. Dávid mégis kit árult el, mikor felhívta a figyelmet arra, amire az egész hétvégén rádöbbent az ország, hogy a magyar vasút nem csak szar, de veszélyes is. (Ezt Vitézy amúgy mondja már jó ideje, nyilván ettől áruló. És közben leesett kit árult el. A Vezért meg a Pártot, hisz az irántuk, de különösen az előbbi iránti hűség und lojalitás az érvényesülés és nem árulónak levés alapeleme mifelénk.)

Ám az még nem világos, biztos mert Lázár maga is sötét (persze nagyon pártszerűen sötét, ahogy azt ott kell), hogy a faszba lehet uszítani egy vasúttársaság ellen. Az valami kisebbség? Vagy elnyomott vallási közösség, a MÁV azt üldözött keresztények, akiket nálunk külön államtitkár véd, kivéve, mikor nem. Egy céget, pláne egy állami gigamega-szolgáltatót lehet bírálni, ez esetben kell is, lehet megvetően nyilatkozni a teljesítményéről, de ezt uszítást, ezt nem értem. Oké, definíciószerűen tömegek hergelés valaki(k) vagy valami ellen, de akkor tessenek már uszítani ez ellen kurva kánikula ellen is, bár gyanús, hogy ez sem fog lemondani.

És akkor egy uszító fotó, amely remek vasutunk ellen hergel, gondolom indokolatlanul, a Soros Háttérhatalom miatt:

telex.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése