2024. augusztus 6., kedd

Gyors reagálású ostobaság

Van a valami furcsa okból „Alapjogokért Központnak“ nevezett kormányzati hergelde, akik kurva sok pénzért nem csinálnak semmit, de néha úgy kell tenniük, mintha. Erre a cég, izé.. intézet vagy mi a vihar főfasza, Szánthó M. (kinek magyarságteljesítménye és egyben tudományos munkássága kimerül abban, hogy kackiás a bajusza), hogy akkor legyen egy ilyen Wokebusters, mint a szélsőjobb nemzetközi riadólánca, szoros alakzatban a CPAC Hungary nevű amerikai import valamivel.

Ha valakinek nincs meg, a „woke“ azaz felébredt a progresszív-liberál-radikális mozgalmak együttese (nagyjából), ami a széljobbon már komolyabb szitokszó, mint a liberális (a Dagadt szóhasználatában: libernyák), pedig már az is nagyobb sértés a horogkeresztény-nemzetiek részéről, mint mondjuk a sátánista. A wokebusters nevű baromság meg gondolom arra rímelne, hogy Dam Busters, ami magyarul Gátrombolók, és a második világháborúban egy speciális bombázóegység neve volt, akik meglepő módon gátakat bombáztak le a németeknél.

Szóval az Jogalapért Központi Megmondóiroda a woke-ideológiát akarja rombolni, amivel talán annyi gond van, hogy ez nem feltétlen egy egységes ideológia, pláne nem a szó „hamis tudat“ értelmében, hisz sokféle társadalmi-kulturális kérdésre adott sokféle reakció gyűjtőneve. És hogy hogyan rombolnák, már túl a kibaszott hülyén hangzó jelmondatokon és harcias nyilatkozatokon, nos az kérdéses.

Minden esetre jellemző, hogy a rohadtul nagyon békepárti szélsőjobb új mozgalma, vagy mije úgy hirdeti magát a honlapján, hogy „Wokebusters - A jobboldal gyors reagálású hadteste“. Ami persze rímel arra, hogy a Dagadt is harcosokat keres a világrendszerváltáshoz (WTF?), de hát ő is igen-igen békepárti, hisz ha nem lenne az, nem keresné a harcosokat, hanem már lövetne. Gondolom. Úgyhogy lényegében mázlink van, mint a gyerekeknek Lenin elvtárssal, aki visszadobta nekik a labdát, pedig közéjük is lövethetett volna.

"Mi, a CPAC Hungary által életre hívott Wokebusters tagjai, a szabadság, a rend és a biztonság nevében megfogadjuk, hogy lecsapoljuk a mocsarat és visszavesszük a Nyugatot.
Nagyjából ennyi a küldetésnyilatkozatuk, én meg csak azt nem értem, hogy kerül oda a szabadság? Mert azt nemigen csípik, ez egyértelmű, az ő fétisük a Rend, a Biztonság már csak ennek következménye. Meg milyen Nyugatot vesznek vissza, a kitől? Ja, ez utóbbi megvan a woke képviselőitől, akik ezek szerint ellopták a Nyugatot, és biztos jól eldugták valahová, de most aztán úgy vissza lesz véve, mintha oda nem is lett volna.

Mondjuk hogy ez miért pont magyar kezdeményezés az se világos. Mikor volt miénk a Nyugat? Mikor voltunk egyáltalán Nyugat? Lehet, hogy nekem túl hézagosak a történelmi ismereteim, de gyanús, hogy legjobb pillanatainkba is maximum mi voltunk a Kompország, de immár az sem vagyunk. Ráadásul a pártvezér és kancellár kiadta a jelszót, még az EP-választások előtt, hogy el kell foglalni Brüsszelt, de az még mindig Belgium fővárosa, szóval a Nyugat egy darabkáját sem sikerült elfoglalni, úgy mi mi a frászt akarunk visszavenni.

Részemről a józan észre szavaznék, de a felcsútista szekta kemény magja és főhadiszállásának személyzete (ha már háborús metaforákban kell beszélni) esetében ez már reménytelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése