2024. augusztus 13., kedd

Ne evés közben olvasd!

„Szarral keni az arcát egy brazil modell, mert azt olvasta, így megakadályozható az öregedés“ -és ez a cím ebédelés elkövetése alkalmából jön szembe a 444-en, kell nekem kajálás közben is kényszeresen olvasgatnom.

A cikk szerint amúgy ez nem használ öregedés ellen, bár ezt csak mindenféle jöttment orvosok állítják, a csaj meg nyilván valami komoly, névtelen szerzőtől olvasta valahol. Amúgy lehet, hogy csak bizonyos fajta szar nem használ, hisz az első kérdés az, hogy sajátot használ-e vagy másét is néha? (Sajátot.) esetleg jó-e a lószar is, vagy a mormotaszar jobb lenne, csak azt nehezebb beszerezni? És egyáltalán, a mindenféle orvosok honnan tudják, hogy nem  hatásos a szarterápia, elvégre gondolom nem próbálták, csak  mindenféle tudományoskodással jönnek elő.

Nem mellesleg, például a hagyományos indiai kultúrában fontos a tehénszar, némelykor még szappan is készül belőle. Plusz egyes jógik úgy javítják az emésztésüket, hogy a saját vizeletüket isszák, ilyenkor persze fontos, hogy szigorúan vegetariánus legyen az étrend, és ne piáljanak (ezek jógiknál azért eléggé alapkövetelmények), mert különben nem béltisztító hatása lesz a húgynak, hanem mondjuk betépnek tőle, ami megint csak ellenjavalt.

Egyébként ismertem is valakit, aki ezt a vizelet-jógát maga is gyakorolta, és azt mondta (mert ott is voltak kínzó és kínos kérdéseim), hogy nem, nem ízesíti, mert úgy nem az igazi, és be sem hűti, mert azt testmelegen kell inni. És igen előfordulhat, hogy egy-egy adag többször is végigmegy rajta, mert ugye belehugyozik a pohárba, megissza, aztán a következő alkalommal részben az jön ki belőle, ami egyszer már kijött. Ennél a pontnál én már kis híján elhánytam magam, ami szintén egyfajta emésztőrendszer-tisztítás, és őszintén szólva még mindig egy fokkal (kettővel) jobb, mint meginni a pisát. Ami így kisbetűvel nem az olasz város...

youtube.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése