2024. augusztus 12., hétfő

A botrány általában botrányos, még jó, hogy sok van belőle

Végre vége az olimpiának, lesznek megint érdemi hírek, meg normális autóverseny-közvetítések. Ez volt talán az első limpia, aminek a közvetítéséből konkrétan egy percet sem láttam. Régebben néha-néha belenéztem ebbe-abba, és azért ilyen konkrét a megfogalmazás, mert a fene sem emlékszik mikbe.

Nekem ez az egész élsport még mindig ilyen furán felesleges dolognak tűnik, fiatalabb koromban is legfeljebb százméteres lábfájásban tudtam volna rajthoz állni, esetleg országúti túlsúlyban. Vagy jövőkép-mentességben, de azt nem tudom miben mérik, talán magasságban és messzire tekintésben.

De azért jellemző, hogy kedvenc Zorigóm még nem tud lehasadni a témáról, ilyeneket listáz épp, hogy "a tíz legnagyobb botrány az olimpián". De hova lettek a hősök, akik pár napja még azok voltak? Tagnap vége lett a cuccnak, és már csak a botrányokkal tudnak foglalkozni. de hát mi mással is foglalkozna egy ilyen portál, ami olimpiamentes időszakban főleg hazudozással és karaktergyilkosságokban utazik.  A botrány az botrány, az kattintást hoz, a magyar érmeket meg már most sem tudná felsorolni az elvileg rajongva szurkoló törzsközönség sem.

Mindeközben meg Pamela Anderson látványosan megöregedett, tudjuk meg a fontos hírekből. Ja, én is, pedig pár évvel (héttel) fiatalabb vagyok nála.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése