2024. augusztus 6., kedd

Fejébe szállt a gyalázatos ordibálás

Harry herceg részegen ordibált Európában. Gyalázatos üzenetet küldött az ukrán olajstopról, turisták megölésére buzdított Mallorcán, és kiderült, nem játszhat a Fradiban a dánok ellen. Ezért nem áll szóba III. Károly király a fiával.

Állítólag a brit uralkodó nagyon megharagudott fiára, mert szerinte főbenjáró bűnt követett el, amikor Szandi lánya megmutatta új barátját, és lincshangulat alakult ki. Az egész világot, így Magyarországot is növekvő aggodalommal tölti el a helyzet, mert királyi körökben senki sem becsmérli Kamillát, de ha mégis, azt nem ússza meg büntetlenül - még a király fia sem.

Vilmos is kezdetben könyörgött, hogy hallottál valaha egy férfit így beszélni egy nővel?  Aztán dühös lett, talán fejébe szállt a bor, majd egy rövid időre eltűnt, egyedül akart lenni. Ezért nem utazik családjával az Egyesült Királyságba, mert halálos lehet a túl kevés szex, és azok a nők, akik egyáltalán nem élnek nemi életet nagyobb eséllyel halnak meg idő előtt, mint gyakrabban szeretkező társaik. A herceg egyre jobban aggódik a családjáért, és ezét van az, hogy mindig egyedül látogat az Eiffel-toronyhoz, mert csak a csajozás és a buli érdekli: kiszivárgott videón mutatjuk, mit művelt az alvilág kedvenc klubjában.

A trónörökös is társkereső show-t csinál a politikából, váltott partnerekkel próbálkozik, ami elképesztő világcsúcs férfi rúdugrásban, a fekáliás Szajnánál. Így a korábbinál jóval több pénzből kell majd eleget tennie uralkodói feladatainak, mégis szánalmasan sajnáltatja magát.

(Kollázs a Zorigo tegnap esti címlapjáról... Csak mert utálom, és kábé tényleg ennyi értelme van..)

thenews.com.pk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése