2018. február 28., szerda

Az idő jár

Nnna, ha ugye már végre be tudok lépni a saját blogomba, panaszkodok kicsit az időjárásra. (Igen, Maris kedvéért: "Marad a faszomgeci hideg.")
Mert micsoda dolog az, hogy holnap már március, itten meg hó, jég és mínusz 9-10 fok van (éjszakára mínusz húszat is jósolnak), én meg ugye Trockijnak öltözve osonok le a sarki kisboltba, pedig tudnék kosárlabda-szurkolónak, porszívó-ügynöknek vagy simán bölcsésznek is öltözni.

Az viszont felháborító (vagy le), hogy még itt is, egy fontos csomópontban sem takarítják a járdákat, mínusz sokban meg odafagy a sáros latyak, nálam meg valami ismeretlen madarak szállnak meg az erkélyen, mert ha véletlenül süt a nap, az idesüt, plusz szélvédett a hely. Már gondoltam, hogy rakok ki nekik valami kaját. (Azóta raktam...)

Részemről ma a város másik végén lett volna dolgom, gondoltam nem busszal hanem gyalog (autóm nincs, vezetni sem tudok) megyek, de ebben az időben gyalogoljon egy órát a fene.
Szóval tessék az időjárásnak észrevennie magát, micsoda dolog ilyenkor súlyos mínuszokkal dolgozni?

Részemről valami óceáni éghajlaton élnék, ahol enyhe a nyár, de a tél is, sőt az ideám egy olyan hely, ahol egyáltalán nincsenek évszakok, de Hawaii kicsit visszataszító.



Érzelmes vén fasz vagyon, mittegyek...

3 megjegyzés:

  1. Itt az óceáni éghajlaton is K..va hideg van. Állítólag a nedvesség délről, a hideg meg keletről jön. Ebből itt hó meg hideg van.

    VálaszTörlés
  2. Tuggya fene, de idén nem úsztok meg, meglátogatunk! Csak hogy féljetek. (Amivel csak azt akarom mondani, ősszel úgy tervezzük, kerülünk egyet felétek is, már megérdemelnénk. Szia!

    VálaszTörlés