2012. január 13., péntek

Doktor Doktor (avagy: énmérnem?)

Hogy lehet, hogy valaki úgy (kis)doktor, hogy nem is hivatkozik, sehogy? Sehogy. A  Legkisebb Ugrifüles (smittpál) húzzon el, eddig is nevetséges volt, de ezután... (Javaslom kutyámat,a Dudlit köztársasági elnöknek, mert ő még sose csalt, legfeljebb fingik, de azt nem titkolja. Plusz kedvesebb, szerethetőbb und okosabb a mostaninál. Meg elég öreg és tapasztalt. Meg kérek egy doktori fokozatot én is, ennyi erővel meglehetne....

7 megjegyzés:

  1. Látom működik a kompjúter. Nagyon helyes. *megveregetem a vállamat* Amúgy teljesen egyetértek a leírtakkal. Dudli szerintem is teljesen jó lenne a posztra, nem lenne vele semmi probléma, feltéve, ha megkapná a napi édesség és jutalomfalat adagját. :)
    Und ofkorz, B(é)l(a) is kapjon doktori címet. Ő legalább művelt és okos és tud helyesen írni. És még saját dudlija is van. :)

    VálaszTörlés
  2. Egy szavazó már van, igaz nem képviselő, de még lehet, én majd szavazok reá :-)

    VálaszTörlés
  3. Igen, ha már ennyit szívok a hivatkozásokkal, legyen másnak is rossz!

    De nem, mi elnézőek vagyunk, elvégre ő a köztársasági elnök.

    Meg elnézzük mindenkinek a mindenféle inkompetenciáját egész addig, amíg már a mi inkompetenciánkat kellene valaki másnak elnéznie.

    VálaszTörlés
  4. Ezt csak a dudlizás kedvéért: http://www.haziallat.hu/upload/4/article/1666/4_original.jpg

    VálaszTörlés
  5. Diör Erika! Ez nem inkompetencia, ez szimpla pofátlanság. Asszem smittpál (alias Plagi bácsi)legfeljebb olvasta a disszertációját, amit valami szerencsétlen rakott össze éhbéréért. Merugye:
    - 92-ben sem lehetett volna elfogadni a cuccott egy szem jegyzet nélkül. (Ráadásul az irodalomjegyzék is xar, a német sportszociológus szövegénél nem is a tanulmány, hanem a tanulmánykötet címét adja meg, ráadásul a kanadai kötetet németnek jelöli, ohne kiadó - nyilván a kezében sem volt a könyv, melyből valaki vagy 15 oldalt emelt át, rossz fordításban)
    - a bírálók mind tagjai voltak, vagy lettek nemsoká az olimpiai akadémiának (az miafrász?) vagy a MOB-nak, mindkettőnek smittpál volt a főnöke.
    - az meg már milyen, hogy valakinek a disszertáció az első (és egyben utolsó) tudományos munkája, majdnem publikációt írtam, dehát ez annyira publikus, mint a pápa telefonszáma.

    VálaszTörlés
  6. Centerum censeo:Dudlit köztársasági elnöknek, fingóst a Sándor-palotába, a hazudós faszfej helyett!

    VálaszTörlés
  7. A lényeg igaz, de ne beszéljünk mán' csúnyán, na...

    VálaszTörlés