2011. október 20., csütörtök

Testi panaszok


Most már napok óta egyre komolyabb fájdalmaim vannak. Kezdődött a jobb bokámmal, folytatódott a bal térdemmel, majd jött a jobb könyököm, a derekam, és mindennek a tetejében még Vettel is világbajnok, lett, szóval csőstül jön a balszerencse. És ilyen fájdalmakra persze nem a legjobb kúra a fizikai munka (bár egy vesekőre például tuti jó lenne, a rázkódás miatt), a lúdtalpamon  meg a munkavédelmi lábbeli sem segít. Úgyhogy meg kell várni, míg lesz olcsó, kínai biomechanikus műfej, illetve műláb, pontosabban mű-lábfej. Bár néha egy műfej sem ártana, ez a mostani már elég használt, plusz folyamatosan hülyeségeket álmodik nekem.
Ráadásul megfigyeltem, hogy a lábam és kezem sosem fáj egyszerre (bár az egyik mindig), biztos nem tud egyszerre kétfelé figyelni az agyam fájdalomközpontja. (Ezek szerint jó valamire a mostani fejem is…)
De legalább csütörtök, holnap kis túlóra, de pénteken még ezt is megbocsátom, a hétvégén pedig sok forró fürdő meg pihenés, hátha jobb lesz. Mert az ilyen testi panaszokra leginkább azt a megoldást alkalmazom, hogy várok, másnapra hátha elmúlik. Ha mégsem, fürdőzöm, az hátha majdnem mindenre jó. Plusz cévitamin, alma és pezsgőtabletta formában. Ez így együtt mindenre jó náthától szívinfarktusig, csak a lábtörést nem gyógyítja. (És az igazsághoz tartozik, hogy eddig még egyszer sem sikerült fájdalomcsillapítóval kikúrálni a lyukas fogamat, pedig próbálkoztam vele elehget.)
No, ennyi hirtele.

p.s.: Rákra jó a fokhagyma bévitaminnal. Még nem próbáltam, de biztos… Meg a darált oroszlánszag ecetben feloldva.

6 megjegyzés:

  1. Tessék ecetes borogatást is alkalmazni! Mondtam már...

    VálaszTörlés
  2. És a rum? Vagy az ecetes oroszlánszag?

    VálaszTörlés
  3. Alkohol nem, nem...
    Hideg vizes, ecetes borogatás. Meg a Pferdebalm, naggyábó'.

    VálaszTörlés
  4. Van izületi meteorológia. Azt mondták pár napja, hogy nagyon fog fájni...

    VálaszTörlés
  5. Az ízületi meteorológia az olyan minta pollenjelentés. ("MA a derékfájósok vigyázzanak, gerincsérvvel inkább maradjunk otthon, de a lúdtalpasok akár komolyabb kapcsolatba is belemehetnek a következő napokban.")

    VálaszTörlés