2012. október 14., vasárnap

Dragonball V

A pocakos vezénylő tábornokot japán rajzfilmekbe kellene elhelyezni, hisz mostanára nagyjából annyira koherens és intelligens megszólalásokkal bír, mint pl. a címben - rosszul - idézett rajzolt izé (nem, nem rajzfilm, mégsem).Mint egy rossz anime szereplő, kicsi, kétdimenziós és tőmondatai foszlányokban sem érthetők, de döbbenten nézzük, hogy ezt így most hogy?

Amit OVi mondani akar, az tökéletesen belefér abba, hogy: "Aaaarrrgghhh, bööörrrrrghhh, turulbaszületett songoku nemzeti pikacsu, hörrr  genetikailag vérfertőzött, bluggy ifjúsátán, küldöm az ufóenergiát a szívcsakrából, az a halálom íííííííjjjjjj annyitisér osztjónapot, lerúgom a fejedet tisztelt hölgyeim és uraim. Mer aaaaakkkor isazvann amitééééén akarokk hörr, nálam van titkos halálos kislábujj teknika, Forrázott Patkány megmutatta, brrrrrr de szétverek én mindenkit, csak mennyen kia tikkelés a bal szememből, aaarrrrghh....."

De jajj nekem, erről az ócska műsorról át sem tudok kapcsolni, röhögni meg már nem megy. küldjük át egy másik rajzfilmből Grabowskyt, vagy Frakkot, előbbi nyilván lekaratézná Ifjú Sátánt utóbbi meg seggbe harapna bárkit, akit öltönyben lát, hivatali autóból kiszállva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése