2015. május 31., vasárnap

Basz

A héten egy teljesen felesleges, de láthatóan drága levelezőlap landolt a postaládámban. pontosabban kettő, az egyiken a polgármester üzeni meg, hogy mikor hol lehet vele beszélgetni (beszélgessen vele ilyen propagandaizéken, akinek két anyja van), a máikon meg szavazni lehet, hogy milyen legyen az új város buszok új színe. Hááát... Ahogy a képekről kivehető, van ugye a láthatósági-mellény színű (na, ezt nem), a fidesz-narancssárga (rohadtul nem) meg a bordó (jobb híján).

De igazából én piros buszokat szeretnék. Emeleteseket lehetőleg, nem is tudom honnan van nálam ez a dolog. Meg szeretnék indiai büfét a sarokra, meg cornish pasty sütödét. Valamint lehetnénk rögtön a tengerparton is kisebb hegyekkel a háttérben, legyen hűvös a nyár és enyhe a tél (nem kell hó, már nem szeretek szánkózni), meg kéne valami rendesebb munkahely is, háromnapos munkahéttel, kiugró fizetés mellett. De ha ez már nem jön össze, legalább bordó legyen a busz.

Bár elég szánalmas, hogy összesen ennyiről kérdezik meg a polgárokat, de ezt nagy felhajtással, mintha valami fontos dologról lenne szó Pedig a lényeg nem ott van, ahol a buszok (angolosan ejtve: baszok).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése