2024. április 4., csütörtök

HHH 2. - Háborús Hiénák Hónapja

Manapság hetente, néha hetente többször is percekre vagyunk a világháborútól, legalább is a Zorigo alternatív valóságában, ahol egy rendszeresen bekövetkező, kétnapos NATO-csúcs, az csakis arról szólhat, hogy egyeztessenek a Harmadik Világháború részleteiről, pont így, nagy kezdőbetűkkel.

Az aktuális főgonosz most épp Macron francia elnök, ő az aktuális Hitler, aki az Elizélt-palotában már hónapok óta naphosszat kis játéktankokat tologat egy bazi nagy Európa-térképen, álmában meg Moszkvát bombázza, csak hogy sátáni mosollyal az arcán ébredhessen. Ami persze gyorsan le is hervad róla, mikor rájön, hogy bazmeg nem, a világháború még mindig nem tört ki! Fel is hívja gyorsan Stoltenberg NATO-főtitkárt, hogy mikor bombázunk már, ember? Tisztára fel vagyok húzva baszki, szétvet az ideg, az idegenlégió hadgyakorlataira járok lenyugodni, ezt komolyan nem bírom már sokáig!
Mire a főtitkár nyugtatgatja, hogy semmi gáz Emmanuel, lesz majd bombázás is, csak még tanakodunk itt a fiúkkal, hogy a ruszkikat vagy a sárgákat bombázzuk-e meg elsőnek, humanitárius alapon nyilván, szerintem attól függ hova jutnak el könnyebben a jenki repülőgép-hordozók. 
És hozzáteszi, hogy a Fekete-tenger lenne jó, csak oda a Boszporuszon át lehet bejutni, azt meg fene se tudja, hogy Erdogan, aki bár nagy szövetséges, utána kiengedi-e hajókat, vagy megtetszik neki, teszem azt a USS Ronald Reagan (CVN-76), ami jó kis úszó légitámaszpont, és alig múlt húsz éves, szóval ebben a kategóriában újszerű, ezért úgy dönt, hogy inkább megtartja.

Na igen, így megy ez a nemzetközi politika, hogy Macron igazából bárkit lerohantatna a NATO-val, a lényeg hogy legyen már valami háború nekik is, elvégre milyen az már, hogy a Putyinnak van saját háborúja, nekik meg nincs, csak ilyen puhapöcsű módon támogatják az ukránokat, ahelyett, hogy odabasznának a ruszkiknak. Vagy valakinek, az odabaszás a lényeg.

Legalább is így észlelik a  Zorigo méltán névtelen szerzői, akik azért komolyan skizoidok lehetnek. Mert egyfelől látják a háttérben formálódó nagy-nagy összeesküvést, másrészt meg folyton, igény szerint akár naponta többször is mélyen meg vannak döbbenve tőle. Mejhöz  jó egézséget, és hasolló lyókat kivánok! (Göre Gábor bíró urat idézve.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése