2024. április 23., kedd

Van hüvelykujjam, mint egy Szűznek

A májkroszoftos böngésző már megint elém cseszte a horszpókomat, pedig nem kértem, nem érdekel, és még csak nem is szórakoztató. De komolyan, egy fingós viccnek van kábé ekkora szórakoztató-értéke, lehet hogy ugyanazok írják. Most viszont már csak azért is megnéztem, hogy a csillagok állása szerint milyen vagyok mikor, micsinálok a mivel. A hogy.

Nos, én Vízöntő vagyok (állítólag csak nagybetűvel írva hatásosan), ez idáig stimmel, szoktam vizet is önteni, de teát is gyakran, fröccsöntő gépet meg láttam már, biztos ezért vagyok pozitív, mert mondjuk egy ööö... Bika vagy egy Oroszlán nem önt semmit, elvégre egyiknek sincs hüvelykujja, a Mérlegnek meg semmilyen ujja, szóval nekik rosszabb. Pozitívan stabil vagyok, egyúttal levegős, és bolygóm az Uránusz, ahová meg el sem tudok utazni kedvezményesen, gondolom tengeralattjáróval. Elvégre azok neve szokott úgy kezdődni, hogy U kötőjel. Ja, és visszafogott szerető vagyok, ami egyedülállóként persze nem akkora kunszt, de az már nem stimmel, hogy néha szeretkezés helyett is szeretek beszélgetni, hacsak nem beszélek magamban, de attól meg hülyén néz rám a sarokból James a plüsskutya, aki máskor azért elég megértő. (Egyébként nem tudom, mi olyan fontos abban hogy erotika, mert igazából az elém lökött kóklerisztáni közlöny kábé csak erről ír, néha olyan álnevek alatt, hogy szerelem, meg intimitás, sőt hogy fehérnemű. Szóval alsógatyát is a születésemkor érvényes bolygóállás szerint kéne választanom. Olyan uránisztikusat, bár félek, hogy az pont radioaktív.)

És mindezt csak azért, mert az év egy bizonyos napján születtem, néhány történelmi naptárreform után, és némileg koraszülöttként, így nem lettem Bak vagy Halak, de a kínai horoszkóp szerint amúgy is tigris vagyok, viszont ha egy hónappal előbb születtem volna, akkor bivaly lennék. És most őszintén,  kinek van kedve egy komplett, de szerencsére csak potenciális állatkertnek lennie?

Na, ez már menőbb...
(opensea.io)

Ám ha már ekkora önismeretre tettem szert, főleg magamról, megnéztem, nagyjából utólag, mit ír a mai napomról?
Hát, hogy „Kedden szinte egész nap ott motoszkál a fejedben egy gondolat és talán egy érdekes ötlet fogalmazódik meg benned. Ne hagyd elveszni, jegyezd fel és ne mulaszd el később sem elővenni. Lehet, hogy ez lesz az, amelyik egy napon hatalmas pozitív változást hoz az életedbe.“

Nos, a múltkor eszembe jutott egy remek szociálpszichológiai téma, amit meg lehetne írni. Fel is jegyeztem, van egy jó kis másfél oldalas vázlatom, már csak írni kellene, de annak nekiállni a legnehezebb, amíg már nem lesz muszáj, a leadási határidőre tekintettel. Szóval maximum az lehetne a hatalmas nagy változás az életemben, hogy egyszer betartom a határidőt, de az se lesz, mert rendszerint azért betartom. pontosabban többször igen, mint nem annyira.
És egyébként is, ez már két napja volt, szóval a horoszkopó káefté munkatársa vagy csak találgatott, vagy jól látta a közeljövőt, utólag.

Ettől persze ma is jegyeztem fel valamit a bigbenes hűtőmágnes alá, miszerint a maradék jobbra hátul, csak hogy ne egy hét múlva találjam meg kissé zölden, ami egy nem spenótos tészta esetében legalább is problémás lehet. De hogy nem kapok majd ételmérgezést, az nem hatalmas pozitív változás, hisz általában nem szoktam azt kapni, bár biztos volt már rá példa, de ugye a kilencvenes évekre csak hézagosan emlékszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése