2024. április 6., szombat

Tűzijáték és rendszerváltás-demó

„A baloldali rendezvény pontosan úgy néz ki, mint az elmúlt 14 év összes, nevetségességbe fulladt tüntikézése (...) Később pedig egy vidám trágárkodó számot is élvezhettek a részvevők, (...) közben Magyar Péter is rikácsolt egyet.“
(Az Origo nevű névtelen szerző tárgyilagos tudósítása az origón)

„...akit nyüzsögve követnek az emberi mértéket és erkölcsöt nem ismerő avagy megvető patkánylelkületű tömegek. „
(Bencsik A.  mentálisan terhelt közpojáca)

Én úgy délután három után néztem rá az internetes világhálóra, mert eszembe jutott, hogy Pesten tüntetnek épp, az exfideszes yuppie rajongói. (Egyelőre csak azok lehetnek,komoly programja még nemigen van lenni a csávónak, pártja úgyszintén sem, így marad az O1G-paradigma, a jogos és tömeges indulat valamiféle csatornázása.)

A képek szerint dugig megtelt a Kossuth tér (nálunk is kéne ilyen tüntetés, a mi Kossuth terünk sokkal kisebb, bár ez is faltól falig térkő, viszont könnyű megtölteni), és szinte pont huszonkét éve, a méltán utált Rákay elvtárs egy nagyságrendileg ekkora népségre mondta, hogy már két és fél millióan vannak. Ezt időnkét azóta is a képébe röhögik a dollárbaloldal betegesen liberális, demokrata mocsadékjai, de most - a képek szerint - a környező utcák is teli voltak tömeggé préselődő emberekkel. Vagyis a kormányhitűek szerint akkor most hárommillióan voltak? Azok a rohadt számok már megint, hiába no, a külön felcsúti matek visszanyalt. 

444.hu

Hárommillió patkánylelkű, az erkölcsöt hírből is megvető humanoid azért már kemény, nekem meg jólesik látni, ahogy ezek a tisztességtelenségben megőszült állampárti talpnyalók (ja, a Párt az közben változott, a mentalitás nem) egyre elborultabb fejjel kapálóznak, mint egy hátára fordult nehéztüzérségi kitinpáncélos. Bogár.
A Prosti Srácok már megzuhantak, és alulmaradtak a magyar nyelvvel szemben, a tüntetésről ezzel a címmel "tudosítottak: "Atombomba és NER koporsó szegecselő Magyar Péter Magyar Péter szerint – Tömegek lelkesednek érte a Kossuth téren". Avagy micsinál a kicsoda a miértis?

De a Kossuth térre gyűlt sokaság egyelőre csak tűzijáték, látványos cucc, egyeseknek menő, de önmagában tartalmatlan. Ez még nem a rezsim megbuktatása, nem fülke- vagy fülkétlen forradalom, ez "csak" erődemonstráció, hogy akár ennyien is lehetünk ha nagyon vagyunk. Szóval kell majd valami rendes szervezet, ahhoz meg program, jövőkép, vízió, miazmás (ami per pillanat mintha látszana is jönni), különben mindenki mehet vissza a balettba ugrálni. Az hogy csökkentenék az adókat, meg emelnék a tanárok fizetését, az olyan rém unalmas falvédőszöveg, amivel gyakorlatilag mindenki, még az állampárt is minden kampányban házal, ehhez képest kellene valami relevánsat szólni, különben döbrögiék ismét visszaugranak a nagybőgőbe, és mulatnak tovább, mindenki más számlájára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése