2014. augusztus 13., szerda

Hüje hangok

Igazából elhatároztam, hogy többet (na jó, egy ideig) nem poénkodom a Lánchíd Rádió kretén betlefonálóival, de a mai egyik bácsi olyan abszolút csúcsot állított fel, hogy nem lehet kihagyni. Akkor sem ha a pali nyilván klinikai értelemben is őrült, elvégre ő biztosított magának nyilvánosságot.

Azt mondta ugyanis, hogy nemrég beültettek neki egy 'biocsipet', ez olyan, hogy nagyon titkos és szinte lehetetlen megtalálni, és őt ezen keresztül terrorizálják. Ilyen hangok beszélnek a fejében, öngyilkosságra, meg hasonlókra próbálják rávenni, és ezek a hangok 'azoktól' jönnek, mert ő nem skzofrén, csak biocsip van benne, ez ondták a hangok a fejében.

És a barom műsorvezető (bár hallhatóan iszonyú kínban volt) nem keverte le valami semleges mondattal, viszont nem tudta hogy is kellene a pácienssel bánni, ilyeneket  mondot, hogy hát konzultáljon valakivel, végül is ötven-ötven százalék, hogy a hangok csak a fejében vannak, vagy tényleg jönnek valahonnan.... Ezt nyilván az ő fejében lévő hangok súgták. (Figyu öreg, lehet hogy télleg van világösszeesküvés a zsidó ufók által, hisz nap mint nap annyian mondják neked, lehet hogy igazuk van...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése