2012. február 21., kedd

Idegesítő....


Namármost, a Velvetet a legritkábban olvasom, mert számomra a „minőségi bulvár” egy oximoron, ám ebbe (http://velvet.hu/trend/2012/02/21/10_idegesitoen_folosleges_kis_szivatas/ ) valahogy beleakadtam a zindexen, és lenne hozzáfűzni valóm.
Miszerint:
-          Az aludobozos italok kibontása rendszeresen azzal jár, hogy a maradék körmöm is beletörik, és onnantól fáj, azt meg nem szeretem. (A szájdert, pitbullt meg a szprájtot innentől kérném cumisüvegben szervírozni, a dáktör peppör maradhat fémdobozban, mert az a kedvenc, és elvégre büszkeség is van a világon.)
-          A kávéautomata a munkahelyemen háromszor egymás után adott forró vizet kis tejporral, kapuccsínó gyanánt (azóta büntiben van, nem kávézom, mondjuk nem is baj). Pedig a megoldás nyilvánvaló: a harmadik benyelt érme után csak ennyit kéne mondani: ügyes!
-          Mindig a Büdös Bácsi áll mellém a reggeli buszon, nemtom hogy hívják, de gondolom érezhető, nem is érdekel. (vö: Melléd áll a részeg az éjszakai járaton, lehány, és mikor felháborodsz, még neki áll feljebb: „Maga dumál, hát nézzen magára!”)
-          A kutyám (igazából kutyánk, asszem ő is így gondolja) mindig akkor fingja el magát, mikor a párom befut, direkt kínos, mert wellcome drink lehet, de velkámfingás??? De a kutya bélgázai már eddig is bőséges témát szolgáltattak, ez nyilván hálás forrás, bár innentől kifáradni látszik.
-          Diákmunkásokból sosem a szegény de értelmes egyetemisták jutnak nekünk, hanem a dermesztően sötét, primitív und ostoba senkik. Akik persze nem is tanulnak sehol, ezt tudtam eddig is, de a múltkori kurvabarbi már tényleg ijesztő (bocsi: ilyesztő) volt.  No, ez az akinek megszületnie is kár volt, mert vele nem többen lettünk, csak sűrűbben. Három szót ismer: pasi, ribanc, bazmeg (esetleg: baszki). Az összes többi az ragozás vagy toldalékolás, illetve permutáció. („Hülye ribanccal a pasim bazmeg, baszki a hülye bazmeg a ribanccal, baszki”… et cetera…)

Hát ennyi, persze idegesít még a pulcsimra fröccsenő kefír (gyakorlatilag mindig), az állandóan  billentyűt lezáró mobil, a buszbérletemen elkenődő fényképem vagy a bankos csaj, akinek hiába mondom el huszadszor, hogy nem kell hitel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése