2013. június 10., hétfő

A rejtély

Pénteken sikerült az aktuális felhőszakadásban elázni, de annyira, hogy a legtöbb ruhadarabom csak két nappal később kezdte a száradás visszafogott jeleit mutatni. A cipőm vsizont (nyilván az ázott kutya, illetve a szaga mintájára) ázott tornacsuka szagú lett, ami nem meglepő, az viszont igen, hogy úgy is maradt. Nincs az a napon száritás/erkélyen szellőztetés ami segítene rajta, ahogy telt az idő és száradt, exponenciálisan egyre büdösebb lett, most már komolyan elviselhetetlen. A szagára önmagában rá lehet könyökölni, plusz könny szökik tőle az ember szemébe és minden frissen mosott zoknit azonnal és végérvényesen megfertőz.

Többféle magyarázat is adódik erre az anomáliára, a leglényegesebbek az alábbiak:

- Ebben biztos az élien ufók keze (csápja, állába, tapogatója) van, a földi tudomány erre önmagától nem lenne képes, az egész nyilván egy teszt, ahol azt vizsgálják, hogy a pálpusztai sajt véletlen kisiklása-e fajunknak, vagy direkt élvezzük, és veszélyt jelentünk a galaxis kifinomult szaglású lakóira.
- Éjszaka beosont El Bandi (a mehikói cipőmaffia eladója) és elvitte egy körre a cipőmet, direkt bosszúból mert levették a műsorról a sorozatát. 2030-ig mindenki cipőjébe belelép... (Én szóltam!)
- Az eső különösen büdös, sivtagi teveszarral dúsított volt, idefújta a golfáram, a globális felmelegedés miatt a góbi szaharából, aztán meg itt leesett.
- Az Adidas lopásgátlót épít a menőbb modellekbe (és az enyém ilyen, hisz ugye az enyém), ami különleges görénykivonatot tartalmaz, a tolvajok elriasztása (meg későbbi azonosítása) végett, és véletlenül ez aktiválódott. (Mikor ma bejött egy kövér nő a boltba...)
- Büdös a lábam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése