2017. szeptember 3., vasárnap

Emmanuel Goldstein

A pestisrácok (szerintem persze prosti srácok, mert pénzért szopják le a fideszkádéenpét) azon lelkesedik, hogy ámerikában petíciót indítottak a fehérháznál a Soros ellen, aki gonosz, és áskálódik valamint soros, és már hetvenezren aláírták. Hogy soros az soros, és egy sorost ugye mégse, hisz pont azért soros, mert soros.
Na ja. Egy közel háromszázmilliós országban nem hetven, de hétszázezer agyhalottatt is össze lehet szedni, sőt még annyit is hogy egy trumpli-jellegű ősbunkó pénzcápát is elnökké lehet választani általuk (tényleg, ugye még mindenki emlékszik Daböljú Bushra, a csekély értelmű medvebcsra?), de erről tényleg nem Soros tehet. Ő egy filantróp pénzcápa, a gonosz kapitalisták között még azon kisebbség tagja, akinek van némi lekiismerete, nyilván ezért lett ő a főellenség a pártvezér és kancellár úgynevezett „politikájában“, mert valljuk be, a sorosozás az nem politika, nem kormányzás, az csak szimpla uszítás, valahonnan az ötvenes évekből, és az az értelme hogy elterelje a figyelmet az előbbiek hiányáról. Két perc gyűlölet volt még Orwell 1984-ében, két év gyúlölet van nálunk, eddig. (És innen a cím, ha valakinek nem esne le.)

Szóval amikor a prosti srácok örülnek hogy az ilyen teapartys alt-right arcok odaát is lelkesen sorosoznak, akkor igazolva látják az itthoni sorosozást, hogy lám-lám, ámerikában is pont ez megy. Pedig én naivan azt hittem eddig, a hazai szélsőjobb (a fideszkádéenpé) pont utálja ámerikát, ami ott történik az csak eleve utálatos lehet, hisz az igazi dolgok, a Nagy Világmegfordítás az Moszkvában zajlik, ahol vlagyimir vlagyimirovics Őfaszkalapsága dolgozik épp  a világ legkorruptabb diktatúrájának nagy művén, miközben trump elnök le se szarja a felcsúti Ramszeszt.

De persze ha a tengerentúli ostobaságot épp Soros felé fújja a bolond lyukból a szél, akkor rögtön nagy hívei lesznek az ottani demokráciának a fideszes prostik (inkluzíve fidelitász, meg békemenet, meg kádéenpé, bár ők épp lombikbébiznek a szoknyás agglegények egyházával), hiába, így megy ez, ha az embernek elvek helyett jobbára csak érdekei vannak, meg számlatömbje. 
Isten óvja a kiránynőt (izé.. a cárt), és az ő fasiszta rezsimjét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése