2018. március 22., csütörtök

Óvodás tempó

Látom, hogy zorbáviktor elment egy óvodába gyerekeket tapogatni kampányvideós céllal, a szülőket mondjuk nem kérdezték meg, persze ha megkérdezik még akkor sem lett volna jogszerű. De a viktátor meg a család egy ideje már felül áll a jogon. Főleg mióta ők írják magukra.
Pedig ráadásul értelmetlen is egy oviban kampányolni. Egyfelől egy négy- ötéves nem tudja ki az a Soros, mi az a migráns, másfelől ki az a kretén felnőtt aki bedől egy kiskölyköket lapogató politikusnak, minden diktátor kisgyerekekkel meg nagy bajuszú parasztokkal kapmpányos folyton, felénk legalább is.

Mondjuk a mi - kissé már talajvesztett - miniszterelnökünknek csak részeg falusi suttyók jutnak, mikor próbál vegyülni a néppel, dehát nem lehet minden haknira fideszközeli kolbásztöltést szervezni. Meg hát ha annyi az üzenet hogy sorosbrüsszel-migránsok, meg ha mindig egy, de egyetlenegy háborús üzentre fűzik fel azt, amit politika helyett művelnek, akkor nem kell csodálkozni, hogy a részeg kukás lesz az ember fő rajongója.

Ha már a magát jobboldalinak gondoló értelmiség is csak evőpálcikával piszkálja a fideszes főkutyákat (és szójaszószt már nem pazarol rájuk), akkor tényleg csak ezek a lokális alkeszek maradnak, mint feltétlen hívek, dehát összeér, ami összetartozik. Illetve a monds szemléletesebb változata szerin, összefújja a szemetet a szél.
Az óvodásokat ellenben mégis illene kihagyni belőle, ők intellektuálisan és morálisan is előrébb tartanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése