2013. július 18., csütörtök

Alien vs. Józan ész

Van az egyik tévécsatornán egy ilyen "ősi idegenek"-sorozat, ahol mindig ugyanaz a három fószer osztja az észt, hogy ugyanis valamikor régen itt jártak az úfók, és csináltak mindenféléket, csak a hülye régészek nem akarják észrevenni a nyilvánvaló nyomokat.

Az ufók amúgy alapesetben piramisokat építettek, amik vagy leszállóhelyek, vagy csészalj-töltőállomások vagy nemesfém előállító üzemek voltak. (Temetkezni nyilván csak véletlenül temetkezet beléjük pl. a fáraók, hát van ilyen , épp arra jártak, némmá piramis, mondták, aztán gyorsan meghaltak és múmiásan dobozolva belerakatták tetemüket. Ja, de előtte még televésték-telepingálták hieroglifákkal, csak hogy a kései utódok téphessék rajta a hajukat. illetve kapcsán.) És nem jut eszükbe, hogy azért vannak a világon sok helyen piramisok, mert nyilván az a legegyszerűbb és legstabilabb forma, amit tök magasra lehet építeni, mégsem fújja el a szél.

De ha az ufókok nem piramist építettek éppen (vagy sztónhendzset, ez valami kattanás lehetett náluk, hogy szerettek bazi nagy köveket ide-oda cipelni, meg legózni velük) akkor háborúztak, főleg egymással, minket csak kiiirtottak néha, játszották az isteneket, lerakták a nukleáris hulladékokat és génmanipulálták az emberiséget, nem feltétlen ebben sorrendben.

És ezt az egész elképesztő marhaságot azzal támasztják alá, hogy nehogymá egy ókori gyökér olyan precízen tudjon megfaragni egy követ mint mi a spéci lézeres baltáinkkal (pedig intelligenciája, szerszámai épp lehettek hozzá, meg ideje, mert végül is csak annak a kérdése), meg hogy a sok ősi eposz (Gilgames, Mahabharata, Ramajana - no meg a Biblia) tele van űrhajókkal meg atomfegyverekkel, istenek egyenlő földönkívüliek, a vízözön az egy lezuhant űrhajó miatt volt, isten pusztító tüze meg nukleáris baleset.

És az igazán szomorú az, hogy ezek a fickók hót komolyan tudósnak tartják magukat (hisz hipotéziseket megfogalmazni ollllyan tudddományosss ugyebár), közvetetten cáfolnak gyakorlatilag minden vallást, a józan ész nevében, naná. Pedig nem tesznek mást, mint a régi nagy elbeszélések, a nagy és tiszteletreméltó vallási tradíciók helyébe a saját szánalmas kis vallásukat helyezik, főleg hiten és alig tényeken alapuló rendszert eszkábálnak össze, és büszkék rá.

Elvileg persze lehet, hogy igazuk van, akár járhattak is idegenek a Földön régen, meg tegnap is (én kételkedem a szekepszisben - is), beleszólhattak a történelmünkbe, de ez így eddig simán csak izzadságszagú, ilyet bárki tud, minimális agymunkával.


"Nálunk a tempomnak egy tornya van, és az is feltűnően rakétaformájú. Ha a lábban megadott magasságát megszorozzuk pí négyzettel (ami egy nagy állandó ugye) és gyököt vonunk belőle, mekapjuk a Nagy Medve csillagkép és a naprendszerünk átlagos távolságának egytrilliomod részét. Pontosan! Nyilvánvaló, hogy ősi tempomnkat még az ufók építették, aki a Nagy Medvéről jöttek, különösen, mert a szökökút középpontjából nézve Olajban Főtt Szent Jeromos éjszakáján, a torony csúcsa épp a Nagy Medve felé mutat.

A másik érdekesség, hogy odabennt pont annyi padsor van, ahány csillagból az említett csillagkép áll, ráadásul az épület tájolása pontosan kelet-nyugati, vagyis aépítőknek tisztában kellett lenniük az égtájakkal is !!! Ezt nyilván nem tudhatták maguktól, mint ahogy a harangot sem vihették fel egydül a toronyba, akkor még nem is volt lift. de akkor hogy kerültek oda a harangok, és miért pont azon frekvencián szólnak, amely megfelel a kozmikus háttérsugárzás századrésze logaritmusának???

Egyértelmű, hogy az idegenek jelet akartak hagyni a kései utódoknak, hogy majd meglátogasság őket ha elég fejlettek lettek, de a templom építésének a távoli múlt ködébe vesző idején még nem bízhattak abban, hogy feljegyzésik fennmaradnak, ezért magába az épületbe kódolták az információt. Hiába, 1826 negyon régen volt, nekünk már csak a kövekből lehet megfejthető az üzenet."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése