2014. június 6., péntek

Az esszenciális betelefonáló

Kniedvenc legröhejesebb rádióműsoromban valahogy minden betelefonáló egy srófra jár, vasgyis egyformán elfogultak, indulatosak, beszűkültek, egyszóval fényre sötétedő rajongói a vezérnek (masszív jobboldaliak, ahogy egyikük mondta, vagyis kövérek és jobboldaliak) valahol a világfájadalom (mérnincs börtönbea' gyurcsány?) és a közelgő gutaütés (szégyenhogynincs börtönbea gyurcsány!!!) között félúton. Ám a mennyiség ez esetben átcsap minőségbel, az egyenként szánamlmas/dühítő hozzászólások nagy tömege már igazi szürreális élvezet.

"Tiszteletem szervusz szerkesztőur, én Géza mama vagyok Békéstolnáról, ez itten van nógrádba' rögtön Pest mellett. Namost! Én szeretnék hozázólni ezekhez hozzá, mer ugye a Bajnói az vót a biliberger csoportnak a öszesküvéses kongresszusán a ottan és ugye árúta ja hazát, ezt így higgye el nekem szerkrsztöur! És ez a gunáros tolvaj Bajnói ez gazdag is ám, az én fijamnak meg négy szakmája van idegi alapon. Meg hidegburkoló szintén. Azt meg se hívják a billerbeckek, izé... a hogyhijják, a burgerber találkozásra, pedig ott olyam izék vannak, tuggya na, dehát nekünk ugye tuggya na, hát mink ugye csak... Meg báncsák a Zorbánurat.
Másik! A megijákat, nna médijákt azt be kellene zárni, mer csak mérgezik a ifjúságnak a lelkét meg a szivét meg a tüdejüket. Mi meg ugye nem is nézzük a ilyen szemetet, mint ez a "Barátoké a közért", pláne mijóta a Zuzu megcsalta a Totyát a Sziszivel, ocsmány módon, ezt így higgye el nekem, én nem nézek ilyet este fél nyóckor, pénteken fékilenckó. Mink inkább ilyen szép könyveket nézünk Trijanonró, meg ilyen jávorpvál-filmeket a Kabossal, tuggya a hagymátishagymávalossal. Az jó, meg lelkünk is van tőle, de eztet a ertékávéeltét vagymit hogyhíjják, eztet csak adóztassák meg mint macskát szarni, már izé na bocsánat, sok buzi aki ott van pénzé'
Mindegy, enyit akartam, hajrá fideszká, hajrá déenpé,hajrá magyarock! Meg fradi..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése