2024. július 24., szerda

A soros antibal szélsőszemita-propagáló katyvasz

A kormányhitű média tényleg egy Móricka, akinek mindenről az jut eszébe. A mai főcím a zorigós főcímlapon az, hogy "Szélsőbaloldali, antiszemita, LMBTQ-propagáló: bemutatjuk Kamala Harrist, Sorosék jelöltjét“.

Érti mindenki ugye? Aki nem populista hatalomgyáros despota (ezt ők „jobboldalinak“ hívják, indőnként „nemzetinek“, sőt „kereszténynek“), mint nálunk a Dagadt, Amerikában meg a Trampli, az csak is Soros kivetülése, mintegy avatárja lehet. Hát igen, kurva sok Soros szaladgál ebben a boldogtalan világban, több Soros, mint kolbász. (Vagy kevesebb nap, mint Soros.) És aki Soros, az nyilván szélősbaloldali, ami egy tőzsdecápa jómunkás emberétől minimum fura, de az is, hogy antiszemita, elvégre egy Soros az definitíve zsidó is. Az LMBTQ-propagáló meg csak annyit jelent, hogy nem egy maradi fasz/picsa az illető, és nem akarja másnak megmondani, hogy kit hogy szeressen, vagy hogyan definiálja magát. Amúgy egy Soros nem propagálja a szexuális kisebbségek mozgalmait, csak nem akarja betiltani őket, vagy mondjuk leveretni a veséjüket a karhatalommal. Ezt hívják toleranciának.

Ami egy liberális alapérték, ám a kormányhitű média névtelen betűipari betanított munkásainál, a liberalizmus az olyan mint a nácizmus, csak Hitler nélkül. A liberálisok kérem diktatúrát akarnak, bár az elméletileg is nehezen elképzelhető. Mert az, hogy egy hatalom azon dolgozna, hogy mindenki szabad lehessen (és egyenlő jogokkal) az kibaszottul nem tekinthető elnyomásnak.

De a propaganda azért propaganda, mert nem érdeklik a tények, csinálnak maguknak egy valóságot (jobbára megrendelésre), és ebből az alternatív világból kiabálnak kifelé, hogy úristen, minket el akarnak nyomni! Ránk akarják kényszeríteni a szabadságot, miközben mi szolgaságra vágyunk!
És tényleg szolgaságra vágynak, csak már tökéletesen az orwelli módon kommunikálnak, és félő, hogy javarészt már így is gondolkodnak. A duplagondol paradigmáján belül. Azaz:
A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő.

- Vagyis háborús uszítókkal és emberiség elleni bűnök elkövetőivel haverkodni, az békemisszió.
- A szabadságpártiak ránk kényszerítenék a szolgaságot, mert biztos kötelező lesz majd buzinak lenni. Meg feministának.
- Így aztán  jobb, ha nem veszünk tudomást a világ azon részéről, ami kívül áll a mi kis buborékunkon, mert ettől a tudatlanságtól leszünk erősek. Amúgy ezzel a struccpolitikával működnek az igazán elszánt vallási szekták is.  (pl. Ne olvass más könyveket, csak amit guru írt, és kerüld a szektán kívülieket, mert  visszahúznak.)

És az 1984-ben az Angszoc (Angol Szocializmus, ami egy sztálinista, totaliariánus ideológia) fontos alapelvei még, hogy: "„Aki uralja a múltat, uralja a jövőt; Aki uralja a jelent, uralja a múltat is.”
„Nagy Testvér szemmel tart.” Ismerős, nem? Egyes kormányhitű történészek szerint például megnyertük a világháborúkat, és aki ez vitatja a normalitás jegyében, arra már rámehet a "Szuverenitásvédelmi" Hivatal.
Amúgy már harminc éve mindig harminc év múlva érjük utol Nyugat-Európát, és milyen jól megy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése