2024. július 28., vasárnap

Úgy csináljuk, hogy ne kelljen többet!

Trampli Donáld wannabe elnök nem hazudtolja meg önmagát (legfeljebb a valóságot, mint olyat), ma például azt olvasom a 444-en, hogy szerinte ha most jól ikszelnek, a keresztényeknek soha többé nem kell majd szavazniuk az elnökválasztáson. És akkor idézik is ezt pszichopata állatot:

„Nem kell többé szavaznotok. Még négy évig. Tudjátok mit? Rögzítve lesz, rendben lesz, hogy nem kell többé majd szavaznotok, én gyönyörű keresztényeim. Szeretlek titeket, keresztények. Most el kell mennetek szavazni, de négy év múlva már nem kell szavaznotok, úgy csináljuk, hogy ne kelljen többé”

Már közel harminc fok volt a lakásban, de ettől azért lefagytam. Az odáig megvan, hogy Trampli mindig baromságokat beszél (de komolyan, nincs egy normális mondata sem, akkor is félrebeszél ha jó reggelt kíván a farkának), és valami csendes intézetben lenne a helye.(Nekem mindegy, tőlem lehet börtön is, ha már jogerősen elítélték a faszit.)

De ez a gyönyörű keresztényezés, ez eleve egy olyan retorikai fordulat, hogy át kéne gondolni tőle a gyógyszerezését. És ez még csak a felszín. Mert tartalmilag azért nem kevesebbet ígér az elvtárs, mint önkényuralmat. Úgy csinálják, hogy ne kelljen szavazni többet? Ezt szerintem csak egyféleképp lehet érteni, a despotizmust ígéri be, mint a fényes jövő zálogát. 

A B-verzió ugyanis az lenne, hogy titokban sátánista-szabadkőműves-iszalmista-fassetudja, és ki akarja irtani a keresztényeket. Esteleg - visszautalva egy minapi posztomra - kannibál is, azaz szereti ő a keresztényeket, roston, kis mustáros szósszal, és tervei szerint négy év alatt ő meg az emberei megennék az összeset, úgyhogy szavazniuk már tényleg nem kell majd többet.
Ám ez valószínűtlen, úgyhogy marad az önkényuralom, mint kívánatos opció, főleg a keresztényeknek.

Nekem viszont gyanús, hogy ezt már hallottam valahol. Még a 2010-es választások előtt mondta valamelyik felcsútista főkutya (talán a házmester bácsi, indián nevén Kövér Bajusz, bár jobban belegondolva, inkább a Dagadt), hogy egyszer kell nyerni, de akkor nagyon, és évtizedekre el lesz itt rendezve minden. És pont így is lett. Lett itt olyan (legitim) önkényuralom, hogy a pártvezér és kancellár azóta is folyton nyalja tőle a száját.

Na, valami ilyesmire vágyik Donáld bácsi is (aki némileg, és párhuzamosan Dagobert bácsiként is üzemszerű), hogy ha most nyer, az amerikai alkotmány szerint négy év múlva már nem indulhat újra, de már nem is kell fogni neki... kelleni fog nem... izé, a fenébe, nem fog kelleni! (Kezdek megtanulni újbeszélül, gyönyörű akárkik.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése