2024. július 7., vasárnap

Hasmenéses autóverseny-propaganda, valamint a kommunisták

Ma az aktuális hasmenéses hányinger második napján, főleg autóversenyt tekintettem. A kettőnek nyilván nem volt köze egymáshoz, csak az volt a tévében sok, miszerint Forma 1, 2, 3. Persze fordított sorrendben, mintegy visszaszámlálás jelleggel, de a Forma Nullát már nem vártam meg, hátha kilőnek a valahová.

Amúgy jó volt, pláne ahhoz képest, hogy két napja mindenmentes száraztápon meg teán élek, az autóversenyhez viszont járt nekem magamtól egy adag Popcorn márkájú pattogatott kukorica, csak mert rendes vagyok. plusz ugye a versenyek izgalmai, amik jelentős részben arról szóltak, hogy esik-e épp Silverstone-ban, vagy már szárad a pálya az alattuk?

És hát az Egy Forma futamot a Lewis Hamilton nyert, aki ilyet már rég nem csinált, de ez legalább a hazai nagybritán versenye volt, bőgött is egy jelentőset, mint aki nem mindjárt negyven lesz, hanem csak négy múlt.

redbubble.com

De a legjobb az volt, hogy beolvastam a Zorigóba (mert a GP-hírek rovatuk néha szinte fogyasztható), ahol a tudósítások címábe már eleve le sem írták Hamilton nevét. Mert náluk az a policy, hogy a félig feka britet utálni kell, csak részben a bőrszíne miatt persze, de mindenféle emberi- meg polgárjogi kezdeményezések mögé is odaáll, azaz rohadt kommunista szélsőliberális anarchista majom (a nem kívánt rész sem törlendő!), szóval nehogy már valami jót kelljen írni, vagy esetleg a vonatkozó címlapos cikk címében emlegetni, a mocsadékot!

Mert ilyen az, mikor egy autóverseny (fodbalmeccs, kocsmai verekedés, elvadult Scrabble-parti) eredményét is a Párt irányvonala szerint kell tálalni, miközben persze komoly munka kitalálni, mi a Párt irányvonala aznap délután. Például nemrég még a Le Pen-féle francia szélsőjobb elsöprő sikeréről lelkendeztek, most meg az van, hogy "A kommunisták, a szocialisták és az antiszemita szélsőbal szövetsége nyerhette a választást, Macron és Marine Le Pen pártja előtt". Hát elvtársak, megdöglünk mind, nem csak a franciák, pláne mióta a kommunisták ránk hozták ezt a rohadás kánikulát. Rám meg külön a hasmenést, az különösen nagyon kommunista dolognak tűnik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése