2013. május 18., szombat

Jönnek a hírek

Vagyis hát az előzőekben megénekelt izék, no hát ilyeneket én is tudok, egy átlagos híradó egy a kormánynak enyhén nyaló (és nem direkt a véres végtagokban utazó) kereskedelmi médiákon valahogy így fest, tematikusan legalánbb is. (Egy erősen jobbos médiákon persze van orbánkövérszájer is, amint bejelent, avat, megmond meg szíjártórogán amint cáfol és visszavág. Meg van a Kossuthon az a Határok nélkül című Trianaon-búsongó műsor, ahol az egyetelen szerkesztési alapelv az, hogy minden(!) műsorban meg kell szólaltatni Tőkés Lászlót, nélküle nem teljes a nap.)


Bajnai Gordon brutálisan bántalmazott egy legyet légkondicionált luxusautójának utasterében. A légy később belehalt sérüléseibe, családja jogi lépéseket fontolgat. A hiradónk birtokába került információk szerint a volt szocialista miniszterelnöknek nem ez az első ilyen ügye, korábban is voltak már véres afférjai szúnyogokkal. Bajnai nem kívánt nyilatkozni az ügyben, mondjuk nem is kerestük.

A kerepestechnokoli kettős gyilkosság egyik áldozata ártatlannak vallotta magát az ügy ma kezdődött tárgyalásán a Álnokpatai járási bíróságon. Mint elmondta ő ott sem volt, illetve később igen, de már halottként, ezért nem érzi felelősnek magát a történtertékért.

Luvnyafüreden új borzsimogatót avattak a helybéli óvodások részvételével, akik vidám műsorral kedveskedtek az alattomos és vérszomjas állatkáknak. Nagyné Konkrét Aranka a Simogató Kft. tulajdonos-ügyvezetője kifejtette, hogy céjuk a borzok rossz hírének eloszlatása, valamint rohadt sok pénz, de azt az óvodások előtt nem hengsúlyozná. De várják az adományokat.

Új melleket kért szájfeltöltésének harmadik évfordulójára Cincike az egykori pléjmét és fenékdublőr. Mivel neki már eleve volt kettő elöl, az újakat a hátára varták fel. Tudósítónknak elmondta hogy nagyon dögösnek és szexinek érzi magát (de csak ha e kettő nem ugyanazt jelenti), bár csak oldalt fekve tud aludni. De annyira fellelkesült a plasztikai műtétektől, hogy már gondolkodik egy hónalj-implantátumon is.

Másfél literes rekord köpéssel reagált kiállítására George Tufa, az East Lowlandwich balszélsője az angol nyolcadosztály hétvégi fordulóján a Linkbrowntownshire elleni mérkőzésen. A rekord hitelesítése még folymatban van, de a csapat honlapján már megrendelhető a másfél literes emlékbögre, egyelőre nyál nélkül.
Ja, és emelik a zsömle árát...
Meg nő a szegénység....
És a Pocakos Tábornokkal már csak kesztyűben fognak kezet a világ boldogabbik felén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése