2013. augusztus 16., péntek

Hiba a Mátrixban

Ma reggel odajöb hozzám a buszmegállóban egy valószínűtlenül alacsony és valószerűtlenül kövér öreg nő, és nekem szegezi a kérdést:
"Bocsánat, maga nem a Szerelem Jancsi véletlenül?" ("Nem én a Kejfel. Vagy a Paprika." - kellett volna válaszolnom, esetleg azt, hogy "Jee bébi jee, máj ném iz Láv. Dzsoni Láv." vagy végső esetben: "Nem, én a Gyűlölet Karcsi vagyok, vizszerelő és antagonista.")

Lefagytam egy pillantra, motyogtam valamit, és igyekeztem nem röhögni. Mert egy szerlemejancsi az szerintem vagy a farok neve egy dél-tiroli bőrnadrágos pornóban, megengedőbb értelmezésben pedig egy pufók, pucér szárnyas gyerek, hülye íjjal a kezében. Felhőn.

Mivel pedig nem vagyok egy farok (legalább is bízom benne), marad a bé verzió, és bár kövér vagyok, de pucéran nyíllal egy felhőn.... szárnyakkal... hát én inkább a pokol angyala lennék, olyasvalaki aki egy Rodriguez-féle slasherban mészárol túristákat és fűz láncot a heréikből/szemgolyóikból. Ezt viszont kihagynám.

De tényleg, lehet valakinek ilyen neve? (Most jut eszembe, lehetett sima félrehallás, Szeremlei vagy ilyesmi, de akkor min röhögtem volna?) Szóval biztos van ilyen név, ez is csak egy újabb hiba a Mátrixban. (Felkészül: Szerelem Juliska, Szerelem Csütörtök, meg Szitaszita Péntek, aki a polgármester duplán, Robinson oldalán.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése