2019. március 17., vasárnap

Konteó a konyhakertből

A bayerzsoltként ismert ötös számú párttagkönyv szerint a pénteki, új-zélandi tömegmészárlás is végső soron egy Orbán-ellenes összeesküvés része. Persze nem csak a zorbán ellen esküsznek az összék, hanem gyengíteni akarják a bevándorlásellenes politika erőket, en bloc
Merthogy a muszlimok lemészárlása nyilván szimpátiát ébreszt az áldozatok, meg az általuk képviselt csoport iránt. És hát az új-zélandi muszlimok között valószínűleg kevés a maori, talán több az angolszász, de nagyobb felük bevándorló buddhista, aki épp egy Christchurch nevű városban tért át az iszlámra.

Így aztán most mindenki szegény bevándorló muszlimokat félti und sajnálja (a bayer-típusúaknak egyébként az is bevándorlónak számít, akinek már az apja is ott született), és ez meg épp a bevándorlás-ellenes tábort gyengíti. Azaz lehet hogy épp a bevádorlásista sorsok állnak a gyilkosságok mögött, hogy a kedves szélsőjobbos nácibácsikat kényelmetlen helyzetbe hozzák általa.
Azt tudjuk, hogy bayernak rég elmentek otthonról, de hogy lassan csak egy konyhakerti növény szintjén képes csak értelmezni a világot, az még most is meglepő. Ez az összeesküvés-elmélet nemzetközi szinten is dobogós lehet, pláne mikor azt kezdi fejtegetni, hogy a helyszín sem véletlen. Mert ugye egy Christchurch, azaz Krisztus temploma nevű város különösen alkalmas rá, hogy általa a migránssimogatók felmutathassák a keresztény terrorizmus az iszlám terrorizmus ellenpontjaként.

Egyébként, ha jól emlékszem, épp Christchurch volt az a város, melyet a legkomolyabban sújtott egy 2011-es cunami, amit a bayeri logika mentén természetesen a globális felmelegedés hívei (sőt, támogatói) szerveztek, hisz Trumpli elnöktől tudjuk, hogy olyan nincs, de erre ők cunamizálnak egy szökőárat, csak hogy nekik legyen igazuk és ne az igazságnak.

Jelen esetben meg a felcsúti úgy kerül képbe, hogy az ötös párttagkönyv szerint napokon belül belekeverik őt is, nem véletlen, hogy már az egész világsajtó azzal van tele, hogy a merénylő többek közt Magyarországon is járt. Biztos valami titkosszolgálati akció áll az egész történet mögött, bár arra nem tippel melyik titkosszolgálat(ok)é. 
Gondolom a Kingsman nincs benne, ehhez ők túl kifinomultak, meg bayer úgyse látta a filmet, mert minek, hisz nem érti a viccet.

Meg úgy általában a világot sem, és/vagy simán egy barom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése