2022. december 7., szerda

Dühös

Olyanokat olvasok mindenhol, hogy Magyarország vétózott az Ukrajnának folyósítandó uniós hitel ügyében. Pedig ez nem igaz. A felcsúti döbrögi udvartartása vétózott, Agyarország nevében, ami persze rém kellemetlen az agyaroknak, de én már hadd ne számoljam közéjük magamat. (Not in my name, sosem szavaztam rájuk, a pártvezér és kancellár nem nekem miniszterelnök, hanem sérelmemre.)

És bár mindig azt hisszük, hogy ennél aztán már nincs lejjebb, igazából már rég tudjuk, hogy de,  mindig tudnak egy fokkal önzőbben bunkók lenni, nem csak itthon, de világszerte. Amitől persze a szekta tagjai már világpolitikai tényezőnek látják az ártányos főminisztert, ami akár igaz is lehet, csak épp annyiban kell árnyalni, hogy a faszi egyre inkább a Kim Dzsongun-i értelemben nemzetközi spíler, mínusz atomfegyver-program, és hülye frizura, bár a testalkati hasonulás adott.

Én már azt se hittem volna, hogy keresztbe fekszenek a finn és svéd NATO-csatlakozásnak, pontosabban tudtam, csak nem sejtettem. Ez tipikusan a pávatáncnak nevezett, Moszkva felé való gusztustalan seggrázás következménye, elvégre belföldi használatra egy nap alatt átnyomnak bármilyen törvényt a tévesen képviselőknek nevezett szavazógépeikkel, de egy nemzetközileg is fontos und sürgős ügyet még napirendre sem veszenek, hisz akkor mikor szavaznának az Aranybulla Évéről?
A felcsútok géniusza gyakorlatilag egy politikai gengszter, amennyiben zsarolásban utazik a nemzetközi vizeken, és megfélemlítésben itthon (lásd tanárok), természetesen arccal a Család bankszámlája felé. A vétó esetükben ugyanis eddig mindig a zsarolást, az unió alapelveinek cinikus semmibevételét jelentette, miközben folyton a magyar érdekekre hivatkoznak. Hisztisen toporzékolva, bár hogy közben mi zajlik egy-egy lélektelen szociopata agyában, azt tudja a franc. (Ja, nincs lelkük a szó hagyományos értelmében, nekik egójuk van, de akkora, hogy lassan már az űrből is látszik.)

A magyar érdekekre amúgy szarnak magasról, ők agyarok és az Agyarság érdekeit képviselik, miközben hatalmas ívben kerülik el a racionalitás látszatát is. Az összes kibaszott újbeszél szövegükre jellemző, hogy nyomokban sem tartalmaz logikát, amit  mondanak annak nincs külső referenciája (saját magukra hivatkoznak), nincs időbelisége (tök mindegy, mit mondtak tegnap), nincs kontextusa (a tőmondatos "üzenetek" el sem bírnák), a fogalmakat kisajátítják, és aztán egyetlen helyes jelentést aggatnak rájuk (migráns, liberális, nemzeti), és egyáltalán, nem egyszerűen építenek maguknak egy alternatív (és nem mellesleg virtuáis) valóságot, hanem elvárják, hogy onnantól mindenki abban lakjon.

Hát, részemről kösz nem, de a felmenőiteket főleg a prostitúció kontextusában emlegetem majd, basszátok meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése