2023. február 18., szombat

Extrém agresszió

Az Uefa nevű valami fodbalszövetség, több mint egy év után megbüntette az ukrán futsal szövetséget. (Közben meggugliztam rá, a futsal az olyan fodbal, amit terembe játszanak kevesebben, de pont olyan unalmasan.) Méghozzá azért büntettet Uefa (mi lehet a keresztneve? Géza?), mer' a ukránokoknak a drukkereik nekik, azok úgy szurkoltak, mit ad isten, épp egy orosz-ukrán meccsen, hogy azzal sértették az oroszokat. Provokatív, sértő és tiltott éneklést folytattak. (Nyilván ha provokatív, sértő és engedélyezett éneklést folytattak volna, azzal nem lett volna baj.) Ráadásul az orosz szövetségi elnök (nem, nem az) szerint leplezetlen agresszióról volt szó.

Mi meg majdnem egy évig nem tudtuk, pontosan miért is kellett VV Pszichopatának nehézfegyverzettel lerohannia Ukrajnát. De most már napnál világosabb, hogy nem kéne sértő rigmusokat skandálni mindenféle lelátókon, azt' nem lenne ekkora baj, hogy tömegsírok, szarrá bombázott városokkal a háttérben, meg menekültek milliószám. Csak mi ezt innen, a Gonosz Birodalmából (lánykori nevén Európai Unió), avagy a történelem "legembertelenebb zsarnokságából" nem látjuk, mert agyba vagyunk mosva Sorossal.

Szóval a tanulság: legközelebb tessenek majd a drukkerek szurkolói provokatív, sértő és engedélyezett éneklést folytatni, és akkor hátha nem lesz háború. Mert az orosz főkutyák azért mélységesen jogkövetők, szóval ha engedélyezett, a provokációt is lenyelik, akkora kibaszott nagy úriemberek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése