2024. január 23., kedd

Halálos

Nagy a baj enberek, halálos fenyegetések terjednek az webes interneten! Most például Kakadu Péter kükümminiszter urat fenyegették halálosan a meg, a valakik meg, aki épp Ukrajnába készül. Hogy tárgyaljon az ottani külügyminiszterrel, aki nem elsősorban külgazdasági, mint Kakadu nertárs. (Innen a küküm rövidítés.)

De most megy a nyilvános beszarás a kormányhitű médiában, hogy hú bazmeg, ez halálos fenyegetés, teccik érteni? Halálos! Mintha nem egy komplett TEK-es testőrséggel repülne a hülyéje, meg az ukránok sem biztosítanák maximálisan.

Mert Kakadu nertárs nyilván annyira fontos ember, mint anno Bástya elvtárs, aki a Tanú emlékezetes jelenetében felháborodott, hogy őt már meg se akarják ölni, ő már le van szarva??? Péterünket ellenben meg akarják ölni, felrobbantás által dezintegrálva testi funkcióit, legalább is erről szól egy komoly, névtelen e-mail. (Mint már megint a jeles filmet idézve - nem biztos, hogy szó szerint, de -Bástya elvtárs, ez egy komoly névtelen feljelentés volt!)

Nyilván ne robbantsák fel a kükümminiszter urat, hisz gyerekei vannak, de ez a habverés, ez azért szánalmas. Ha meg felrobbantják, az fura lesz, a brit külügyminiszter is simán elment Kijevbe, mondjuk őt nyilván jobban kedvelték a helyiek, tekintettel a háborús támogatásokra. A felcsútista kormányzati szektát meg eléggé rühellik arrafelé,  de ha valakik Putyinék seggét nyalják, azok ezt azért viseljék el.

Amúgy jó ez a fenyegetősdi, egyszer rég én is kaptam olyan ímélt, hogy "holnap megdöglesz, geci", fene tudja honnan, de gyanús, hogy mikor valami csávót másodszor vágtam ki szociológia szigorlatról akkor kezdett nem kedvelni, plusz ivott rá, és ez lett a vége. De nem féltem, hogy másnap megdöglök, és mint kiderült, jogosan.

Szóval Kakadu miniszterrel kapcsolatban is ócska műbalhénak tűnik az egész, azt' ha mégis megmerényelik, majd súlyosan bocsánatkérés közepette írók róla egy tűrhető nekrológot. De ennek csekély az esélye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése