2017. február 2., csütörtök

Csömörből vödörbe

Csömört (nem az érzést, a települést) ma kétszer is több órára gyakorlatilag lezárják Vlagyimir Diktátorovics Undorodov elnök elvtárs látogatása alkalmából. Elvégre elnök elvtárs konvojosan elhajt a település mellett, és félő hogy a csömöriek csömörükben még taktikai atomfegyvert vetnének be ellene, esetleg túszul ejtenék ő cári személyét és csak egy atommeghajtású stadionért adnák vissza, pontosabban azért hogy olyat náluk ne építsenek az oroszok. Hitelből, világból de stádiumból sem.

Értem én hogy biztonság meg mifene, nyilván Trump esetében is lezárnának minden környékbeli zsákfalut (nehogy megharapja a helyieket), de lehetne ezt úgy is csinálni, hogy nem hívunk meg ide minden cinikus despotát, ha a felcsúti térdre esve le akarja ápolni valamelyiket, folyamodjon alázatosan audienciáért, és kényeztesse őket otthon Moszkvában vagy Washingtonban.

Vagy ha már elnökúr elvtársat mégis ide eszi a fene, dobják le ejtőernyővel a Kossuth térre, aztán lőjék ki onnan hazafelé, a csömörieket biztos kevésbé zavarná a légtérzár annál, hogy egy darabig se autóval se gyalog, se ki se be. Ez az ejtőernyőzés meg nyilván olyan lenne mint a Csinibabában a kretén úttörő, elnökúr elvtárs is lehetne rövidnagrában meg piros nyakkendőben, hülyén dobolna és azt kiabálná, hogy „pajtások, meghoztam a direktívákat!“ 
Elvégre igazából ezért jön, nem?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése