2017. február 3., péntek

Sörfesztivál

Most már kormányzati szinten megy a bullshit a Zigazi Csikisör nevű izé miatt, ami máris a nemzeti emlékezet, a székely történelmi identitás meg a helyi kiafaszagyerek-bajnokság kulcsmomentuma, zigazi csikisör nélkül a magyarság mint olyan nemzetkarakterológiája  értelmezhetetlen, azonosságtudata zavaros, golyói megerszkedettek.

Nem rossz egy sörmárkától amit már majdnem három éve gyártanak, e tekintetben méltó párja a szintén pár éve létező székely zászlónak, amit az átlagosan (azaz alul-) művelt fideszkádéenpések valamiféle történelmi ereklyeként tisztelnek, igaz ötévesen még én is azt hittem a banáncímkékről, hogy azok országok címerei ahol banánt gyártanak. (Az elképzelhetetlen volt, hogy egy olyan jól tervezett dolog mint a banán, csak úgy valami fán teremjen.) Persze biztos Soros György a hibás, vagy ez esetben a gonosz ikertestvére Sörös Gyorgy...

sortesztek.blogspot.hu

Így aztán a szellemileg ötéveseknek valami olcsó sör lesz a történelmi hányattatások szimbóleuma avagy origója (attól függ melyikkel értelmesebb a mondat), amit a gonosz multi el akar taposni mert csak úgy, persze az ilyen szimbóleumos felhorgadásra mindig van lehetőség: a rosszabikosok például állítólag fordítva eszik a spagettit, mert az olaszok ellopták a nemzeti színeinket, de fordítva már jó a sorrend, a kádéenpések meg Slayert hallgatnak visszafelé, állítólag így már rejtett bibliai üzenetek vannak rajta állítólag. 
Ez a visszafelé módszer itt is működhet, nemzeti radikálisok hányjanak naponta többször Heinekent (ez lenne az ivás inverze), nem nehéz amúgy, elég ránézniük a címkén a vörös csillagra, majd ha már elfogy a pénzük és kikészülnek a sok okádástól, nagy nyugalommal rogyhatnak a kanapéra (mint a Brian életében a Júdeai Nemzeti Front öngyilkos kommandója, miután hasbaszúrták magukat): most megmutattuk nekik!

Ha lesz egy kis tőkém, azonnal beindítom az Igazi Szittya Fos kakaókrém gyátrását, csomagolása mint a nutelláé, ize mint a fos, de hát a névben is jelzett alapanyagból sokkal többet nem lehet kihozni, drágábbra meg nem költünk majd. Aztán ha beperel a Ferrero meg Kula Bá a szauszparkból, az lesz az igazi ingyenreklám. Népnemzeti alapon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése