2015. augusztus 5., szerda

Sötétség délben

Kocsis Máté fideszes alfőfasz (bocs, de ezt a gyökeret nincs kedvem kevésbé egyenesen megnevezni), és nyolcadik kerületi polgármester arról értekezett a fészbukon, hogy a menekültek (újfideszül: népvándorlók) tönkreteszik/tették a Köztársaság (újfideszül: szentmásodik jánospál pápatér) teret, a népvándorló gyerekek/felnőttek ott őrjöngenek, kakálnak, lopnak és késelnek, nyilván nem véletlenül lett hirtelen építési terület a tér jelentős része.

Erre a gonosz balliberális 444.hu újságírói aljas, nemzetárulással felérő módon kisétálnak a nevezett térre, a bolsevik fényképezőgépükkel, és ott semmi ilyesmit nem találnak. Nyilván ők is a megélhetési népvándorlók oldalára álltak, mikor békésen alvó embereket, meg szappanbuborékot fújó gyerekeket találtak ott, és ezt gyomorforgató nyugalommal meg is örökítették. Közben meg örült az a magyargyűlölő fejük.

Az egyujjas agyú Kocsis nyilván nem járt arra, csak kellet valamit lökni a napi gyűlöletpenzumhoz, esetleg járt arra, és szándékosan hazudott nagy nyilvánosság előtt, de mindegy is, ő csak azt tolja amit a főnökétől lát, azaz ő akar lenni a józsefvárosiak megmentője, a lokális kerítésépítő híró, a „Józsefváros a Józsefeké Mozgalom“ tiszteletbeli elnöke. Pedig csak simán aljas, amikor ott próbál feszültséget kelteni, ahol épp nincs, nyomorból és gyűlöletből építene magának plusz népszerűséget (ha esetleg a szervezett korrupció önmagában kevésnek bizonyulna), szóval menyjen a francba, lehetőleg máma még. Amit művel a szimpla xenofób uszítás, bár ő nyilván a magyar zemberek megvédésének hívja, de csak azért, mert a x-el kezdődő betűk már túl bonyolultak neki. És pont ettől gyanúsak is.

(Igazából kissé nyelvészkedni akartam ma, de ezen kiakadtam, úgyhogy azt majd holnap. Tényleg,  mint egy rossz viccben: „-Mi az? Sötét és felmegy tőle a vérnyomásod. - Kávé? - Nem, fideszes szóvivő.“)

Update: Közben rájöttem, hogy az idézett cikk képeit a királyi MTI készítette, polgári értelemben vett keresztény konzervatív fényképezőgépével, mert ezek e balliberálbolsevikok már fotózni is lusták, fene a háttérhatalmukba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése