2014. május 31., szombat

Bilderbergerek

(A laptopom még rossz, a tableten meg irtó kényelmetlen írni, ezért rövid leszek, de legalább már tudok ekezeteket irni jol.)
Szóval hallgatom a rádiót szokásosan, most épp Bajnai akadt be a droidoknak, hogy elutazott Kőbenhávenba (gyengébbeknek Koppenhága) a Bilderberg-találkozóra, így aztán csak úgy sorjáznak zsidó világösszeesküvésről, esetleg az összezsidó esküvilágról szóló elméletek, a sok fényre sötétedő agyhalottól. Már csak ufók hiányoznak az egészből, ufók nélkül a nemzeti oldal félkarú órás, elméletileg.

A Bürgerberger-találkozó egyébként annyira titkos, hogy tele van vele minden újság, meg az információs szupersztráda világhálós internetje. A baj inkább az lehet, hogy oda nem hívták meg a vörös fejű kollégákat, de még a fényességes padisahot, izé Miniszterelnök Urukat sem, a tuggyukkik.

De hát ilyenek ezek az összeesküvők, már a gyökerekkel szívják magukba az anyatejet, illetve azzal a gonoszságot, sérelmünkre.

Mondta is az egyik betelefonáló, hogy ki kéne menni a Bajnai elé a reptérre, ott rögtön letartóztatni, és ki sem engeni száz évig, vagy amíg el nem mondja mi volt a Birkaburger konferansziéban, amelyik előbb lesz. De mi van, ha a Bajnai nem repül, hanem vonattal jön, ezek meg kinn állnak a lisztferihegyen kis felfújható libákkal, meg félnáci nemgárdistákkal, az érkező félrészeg angol bulitúristák meg népi zenekarnak nézik őket (hángerijen moriszdenszörz!), aztán táncolhatnak az apróért...

p.s.szar lehetett alapkotmánytörvényt alkotni tableten, nekem már ennyi is sok(k).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése