2021. december 16., csütörtök

Hírtsokor

Átmenetileg leállt a Keleti pályaudvar, mert bedöglött a biztosító-berendezés. Addig is Északi pályaudvarnak fogják hívni, mert olyan hivatalosan nincs is, ott megdögölhet bárki. Az esetleg e miatt késő utasok idegeit majd Rákay Filip bassza fel, egészen Kelenföldig, ahol szinte átszállhatnak, ha nem is pont arra a vonatra. A MÁV közölte, hogy ameddig Márkizaj Péter-Gergő, a BKV miniszterelnök-jelöltje, el kell fogadni a jegyeket és bérleteket, valamint a komcsik ne merjék emelni a sajtos pogi árát, de Balmazújvárostól keletre akár azt is lehet, ha úgy állnak a számok.

Az elhábordott utasok megnyugtatására kéjgázzal árasztják el a metrómegállókat, és az utazóközönség ingyen töltheti le a Béta együttes Zöldhajú lány című számát, csak hogy legyen mihez képest nem annyira idegesnek lenni. A dal már estétől elérhető, az applikáció is kész lesz legkésőbb márciusra, közbeszerzés kérdése az egész. Addig is Karácsony Főpolgárjenőnek ingyen szervez országos névnapot a naptár.

A mai nap további fontos híre, hogy a Mercedes nem fellebbez, elfogadja, hogy a Forma Mindenben nem nyert, és a következő három napban kizárólag az Alpesi Sí Világkupára, valamint a mozzarella-meghajtás tökéletesítésére koncentrál, a grillezés-tesztek biztatóak, de az új konstrukció még nem megy tökéletesen a halhoz.
Gyurcsány még mindig a világ legláthatóbban előtérben lévő háttérhatalma, de legalább nem indul főzős műsorokban, ahol viszont tök egyformára öregedett ripacsok szomorúak, ha elbasszák a szószt. Bocsánat, elkúrják...

Lesz valami sorozat, ahol állítólag több szex lesz, mint a Trónok harcában, ahol a baszást hívják így, ha közben nem ölnek. Kulturálisan amúgy kiemelendő, hogy Delhusza Dzson legyőzte az ördögöt egy lélegeztetőgéppel, Lady Szomjas (???) megnyeri a ZS-Faktort, többen cicit villantottak ma is, különleges Szerencsekerék jön gazdag ám autista pandáknak, az új Pókember-filmben nincsenek legyek, valamint a egy kormányhitű publicista megörült annak, hogy két füle van, de nem szatyor.

Volt valami a világban is nyilván, de ki nem tesz rá magasról, ha nálunk is ennyi fontos dolog megesése történik, lezajolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése