2021. december 25., szombat

Köz, társaság. L'nök?

Novák Katalin családügyi, ám tárca nélküli lesz a következő köztársasági elnök, nem mintha számítana. Elvégre a felcsúti elnök-admirális-generális a főnök, neki van hatalma, a többiek kesztyűsbábok. NK is az, bár az önmagában jó ötlet, hogy legalább nő, de a kormányhitű kesztyűsbáboknál nem nő magasabbra.
Ő annyira fogja kifejezni  nemzet egységét, mint Káder János, azaz semennyire, Jani ráadásul pont úgy nem csinált szart se elnökként, ahogy várhatóan az utóda sem fog.

De nekik tényleg az a dolguk, hogy szart se csináljanak, a bármit csinálás a pártvezér és kancellár dolga és privilégiuma, valószínűleg arról is ő dönt, hogy gyártsanak-e balkezes gyufát? (copyright by Moldova)
Katalinnak leginkább abban lesz majd döntési kompetenciája, hogy milyen sütit posztol a fészbukon, vagy milyen kosztümben fogadja az aktuális türkmén-kazah-belarusz diktátort, a Sándor-palotában.

Amúgy ha fontos, hogy a következő palotalakó nő legyen és Novák, nekem mondjuk lenne ötletem. Ő mondjuk Mária, de őt legalább kedvelem, ha már kollégák voltunk, és bár rendkívül utált eleinte, ehhez képest barátok lettünk.
Több Novákot a közéletbe, de lehetőleg Kispestről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése